27 October 2014

# cerita family # jenjalan

Berjimba Di KOMTAR JAY BEE

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Rutin pada hari cuti mingguan adalah membawa budak kecik seorang ni berjimba-jimba...kali ini kami sekeluarga membawa Awisy ke KOMTAR Johor Baharu pusat shopping kompleks yang baru diubahsuai..Kompleks beli belah ini dah lama ada tapi sekarang ini baru lepas proses ubahsuainya...masih banyak ruang kedai yang belum di isi lagi...tengok la tu Awisy sibuk nak tekan directory yang disediakan diruangan shopping kompleks ini...


tengok dari atas ada perasmian media rupa-rupanya untuk tapak permainan Angry Bird di sini...ramai jugalah ibubapa membawa anak-anak ke sini...tapi kalau dah buka pusat aktiviti Angry Bird ni mesti lagi ramai ibubapa dan anak-anak mereka di sini.. mungkin hujung tahun ini sudah boleh dilawati agaknya...



  Darwisy sedang leka tengok Angry Bird di skrin tv tu...


p/s mood relax sambil hadap laptop...


3 comments:

  1. Oh... dah boleh masuk ye Mas. Parkingnya di bawah tu juga ke atau kena ke City Square. Kakak sejak dia buat renovation tak pernah pergi lagi. Nak juga tengok apa ada sekarang..

    ReplyDelete
  2. bestnya johor..jeles..huhu..blum pernah jejak kaki kt sna lgi..tringin nk pi legoland..hello kitty..huhu..

    ReplyDelete