21 October 2014

# cerita kucing # kucingku

Aksi-Aksi Kembang Tidur

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Macam-macam aksi la kembang ni bila tido...kejap macam ni kejap macam tu kan...kita pun apa kurangnya bila tido...kalau ada gambonya pasti lagi menarik aksi-aksi kita tido pulakkan...jangan ! biarlah gambo si Kembang ni jer tepek kat sini kalau yang lain dari tu mesti jadi gambar yang terlebih sudah...















gambar kenangan Kembang tidur dengan baby...


p/s mood rasa nak tido juga...

5 comments:

  1. amboii kembang kemain lagi ye berbaring + posing ala ala model...tapi maintain comel gebuuusss.kalau dekat ni, lama dah digomol gomol

    ReplyDelete
  2. macam-macam aksi ada si kembang ni, cute :)

    ReplyDelete
  3. ala ... comel2 nya . seekor tu gebus benor bulunya . buat peluk tidor best ni ...

    ReplyDelete