30 September 2014

# Legoland Water Park

Seronok Awisy Bermandi-manda Di Legoland Waterpark

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Lama juga tak bawa Awisy bermandi-manda di Waterpark Legoland ni...hari minggu lepas dapat juga kami sekeluarga berjimba di waterpark bersama-sama..


Seronoknya Awisy dapat main air sepuas-puasnya di sini...grandma,grandpa dan papa Awisy gembira tengok Awisy seronok bermain air...


Grandma dok sibuk melayan awisy bermain brick lego besar di dalam kolam untuk kanak-kanak ini...grandpa pula gembira melihat Awisy seronok bermain...


habis kena sembur dengan air pancut yang ada disebelah kami...


 Kali ni bawa Awisy bermain slide pula...


Sempat bergambar dulu sebelum air dalam tong besar kat atas tu tumpah ke bawah...


 bawa Awisy berhanyut pula..kami mengelilingi kawasan waterpark ini...sekali pusingan memang tak puas rasanya...berkali-kali kami berhanyut di sini...


hello !! peace...


sempat bergambar grandma dan grandpa Awisy ni...seronok rasanya kami dapat berjimba bersama di hari cuti di hujung minggu begini...


 Bila semuanya dah penat kami berehat sekejap mengisi perut kami yang kelaparan...sambil menjamu selera staff waterpark ini datang untuk menguji minda kami dengan soalan yang telah disediakan...jawapan kami berikan dan ada pula hadiah saguhati diterima...


Kebetulan Awisy dapat berjumpa kawan rupanya di sini...semakin seronok la ada teman bermain..


Lihatlah tu terpancar kegembiraan Awisy bermandi-manda bersama Umairah anak kawan mama Awisy...

p/s hepi together...

10 comments:

  1. Awisy beruntung sebab mamanya kerja di sini boleh masuk main selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum kakzakie...bukan mama Awisy yg kerja kat sini tapi aunty die...:)

      Delete
  2. bestnya awisy!!! cikit hari lg tgu bdk2 dh besar ckit,kita nk terjah jgk heehee..

    ReplyDelete
  3. bestnyer nmpkkolam kat legoland ni

    ReplyDelete
  4. seronoknya grandma dengan awisy main air...tak ajak auntie pun..hehehe

    ReplyDelete
  5. waa bestnye legoland.. kalau dekat nak aje p hehe

    ReplyDelete
  6. seronoknya awisy dapat berendam ey :)

    ReplyDelete
  7. nampak bestnya waterpark tue. mesti seronok bawak family kan. tapi kami tak terpergi lagi. hehe..

    ReplyDelete
  8. seronoknya grandma bawa awisy mandi kolam. yg pelampung tu nnt dia flow sendiri ke ikut arus.

    ReplyDelete