30 September 2014

# Aiman Nuqman # Muhamad Darwisy Zulkarnain

Frozen Salah Satu Cerita Faveret

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Beginilah hari-hari bermacam gayanya budak-budak kecik 2 orang ni bila melihat cerita kartun frozen ni...bukan main lekanya mereka berdua tu...inilah salah satu cerita yang akan buat budak kecik 2 orang ni diam...memang jadi faveret budak-budak cerita frozen ni sekarang...tak kira la budak perempuan atau lelaki memang suka sangat bila tengok cerita katun frozen ini...termasuk la 2 budak kecik lelaki kat rumah grandma ini...

p/s suka bebenor tengok..

2 comments:

  1. husband sue tgk movie nie berulang2 kali...hai la..x tau apa yg best movie tu...sue tgk jgk tp lps kali ke 3 dh boring

    ReplyDelete
  2. sama la ngan ank ida...dok nyani lagu let it go je..

    ReplyDelete