18 August 2014

# contest # giveaway

Segmen 12 Jam Bloglist # 10 Mialiana.com

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 Ogos 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

43 comments:

  1. selamat bersegmen mama :)

    ReplyDelete
  2. singgah sini :3
    dari segmen yang sama :D

    http://justlittlehappiness.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    done follow too :) follback? :D

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen mama, farah datang dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  4. salam..ida singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. dkna tak sempat nak join segmen..tambah lak ada anak..hehe *kukuh tak alasan nie mama?

    ReplyDelete
  6. Salam Mama ..Lya singgah dari egmen yg sama ..
    All The Best Mama

    ReplyDelete
  7. Jgn takut blog mas mesti tersenarai punya:)

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen^^,: http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama :D
    hai hai
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum,.. singgah dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. blogwalking dari segmen Mialiana
    http://www.kisahsidairy.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. salam ziarah mamazul, dah lama tak singgah blog mama. baru kembali aktif dri bercuti mama :)
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama ;D http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen sama :)
    http://husnamalek.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. Hai, Nad datang dari segmen yang sama :) Mari ke blog Nad ^^
    Entry arini Selca VS Selfie :)

    ReplyDelete
  16. Saya lawat Mama balik~ Good luck! :)

    ReplyDelete
  17. Selamat bersegmen..
    Singgah membalas kunjungan

    ReplyDelete
  18. Salam mama.. Datang balas kunjungan. Selamat bersegmen mama.. All the best..

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum... maszull,

    datang daripada segmen yang sama...

    mselim3

    ReplyDelete
  20. Assalammualaikum..CP datang membalas kunjungan..

    ReplyDelete
  21. Assalammualaikum...mazzull,

    moga berjaya tersenarai dalam bloglist mialiana k...

    mselim3

    ReplyDelete
  22. Singgah dari segmen yg sama.. good luck! ;)

    http://ctfand.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialiana-com.html

    ReplyDelete
  23. Blogwalking dari segmen yang sama . Salam Ukhwah Fillah . Marilah datang blog wani (:

    Segmen 12Jam Bloglist #10 Mialiana.com .

    ReplyDelete
  24. jenjalan dr segmen yg sama..jemput singgah ya

    http://eryati.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  25. salam kenal, sy dari segmen yg sama, done follow! jemput ke blog sy

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#gpluscomments

    ReplyDelete
  26. salam mama.. kita singgah juga ni dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  27. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  28. Datang blogwalking

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Jemput join GA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html

    ReplyDelete
  29. singgah sini dr segmen yg sama!! :D

    ReplyDelete
  30. Assalammualaikum lynn singgah dr segmen yg sama :)

    http://alynnazfiz.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#comments

    ReplyDelete
  31. singgah sini dari segmen yang sama. Done follow too. Good luck ya!

    13.http://zahidahnur.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  32. Salam perkenalan... acikidah singgah dari segmen yang sama... Have a nice day... :D

    http://acikidah.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  33. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Semoga Berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  34. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  35. salam... terima kasih sudi join segmen ini. senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    keputusan akan diumumkan pada 31 Ogos 2014. good luck ya..

    ReplyDelete
  36. assalamulaikum.... saya singgah blowking dari segmen 12 jam bloglist Mia Liana.... walaupun saya tak join segmen tu saya tak join sbb blog ada problem ... :)
    singgah la my blog http://cikash.blogspot.com/ nti

    ReplyDelete
  37. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #10 by mialiana.., salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  38. assalamualaikum ..

    singgah dari segmen yang sama :)) gud luck

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete