22 August 2014

# Aiman Nuqman # Muhamad Darwisy Zulkarnain

Hari Ini Baju Sama Color...

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Hari ni keduanya pakai baju sama warnanya..hitam oren tu !...cantik juga bila budak berdua ni pakai baju yang sama color...sweet jer bila mata dapat memandang cucu-cucu grandma ni...bangun dari tidur tadi terus saja cari mainan kereta tu...bila dah dapat main memang leka dan seronok kedua-duanya...

p/s seronok bermain...

6 comments:

  1. salam jumaat mama, wah sehati sejiwa mereka yer...

    ReplyDelete
  2. Ehh... sayang-sayang ni tak berkabung ke?
    Siap berbaju oren lagi ye..
    Itulah Mas anak-anak yg tak ada dosa tak tahu apa jadi keliling mereka.
    Happy aje kan mereka ni.

    ReplyDelete
  3. Comel jer ..jangan gaduh2 ya ..

    ReplyDelete
  4. Pakai baju sama kaler sekali pandang macam kembar ^^"

    ReplyDelete
  5. hehee kebetulan ye mama hehee :) comel dedua cucu mama :)

    ReplyDelete