19 August 2014

# Aiman Nuqman # Muhamad Darwisy Zulkarnain

Grandma Melayan Kerenah Cucunda

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


 Inilah kerjanya budak kecik 2 orang ni...habis semua mainan dalam bakul tu dilambakkan dan keduanya boleh duduk di dalam bakul tu pula...memang bijak kamu berdua ni yer...


lepas satu ! satu perkara dibuatnya... cari pula benda lain yang boleh dibuat main...ada saja benda dan cara nak bermain bagi budak kecik yang sedang membesar ini...


sorang buat lain yang sorang lagi buat perkara yang lain juga... 


p/s masing-masing ada agenda tersendiri...

11 comments:

  1. Mas perasan tak yg bebudak memang suka duduk dlm bakul.
    Ini sah-sah bakul mainan. Ada tu kakak nampak tudung saji yg material macam bakul pun boleh mereka nak masuk juga kan:)

    Tapi cute kan tengok mereka ni.

    ReplyDelete
  2. seronok duduk dalam bakul tu gamaknya...ash pun dah mula minat bakul dah mama...

    ReplyDelete
  3. wahhh.. seronoknya tengok... habislah grandma dia penat nak kemas nanti...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  4. hihi.. comel je..
    Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

    jemput singgah blog Wawa - KLIK

    ReplyDelete
  5. Singgah balas sini...
    Anak2 kecik kita kan..kreatif dorg bukan main lgi...kita enjoy je la mama.. He he..

    ReplyDelete
  6. seronok tengok gelagat budak-budak ni

    ReplyDelete
  7. Tudiaaaa..semua depa kecah kan..hhe

    Dari segment MiaLiana
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. seronok ye dua dua dapat main :)

    ReplyDelete
  9. wahh... takpe.. asal dorang diam sudah,, biarkan je.. hihi

    ReplyDelete