04 August 2014

# Aidil Adha # aidil Fitri

Aidil Fitri Bawa Cucu Saudara Jenjalan

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Lepas beraya pada hari raya pertama terus bawa anak dan cucu saudara berjalan-jalan ke Hotel Legoland...kesian die orang nak masuk ke Legoland masih tak dapat-dapat lagi jadi bawa masuk ke lobby hotel pun dah cukup gembira bagi mereka...menghabiskan waktu petang pada hari raya bersama-sama mereka...


 tengok la tu betapa seronoknya budak-budak ni ...leka sungguh dapat bermain lego bersama-sama...anak saudara mama pun nak join sama bermain lego itu dengan anak-anaknya....


leka sungguh mereka bermain di sini...


tengok la tu baba lebih excited bermain lego tu dari anak-anaknya...


kaum ibu-ibu sibuk berposing sambil memerhati anak-anak bermain di situ...


kaum bapa pun nak juga berposing...


sebelum balik sempat juga anak saudara mama ni bergambar sekeluarga...buat kenangan katanya...nak masuk legoland entah bila tak tahu lagi katanya jadi anak-anak bila dah balik kay ell boleh la tunjuk gambar kat kawan-kawan sekolah mereka nanti...


bergambar bersama-sama kakak dan anak saudara mama...

2 comments: