05 June 2014

# teman blogger

Terimakasih Buat Blogger Lya

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...




Terimakasih buat blogger Akif Imtiyaz (Lya) kerana entri ini yer...semoga hubungan ukhuwah diantara kita akan terus berkekalan hendaknya...hanya Allah saja yang dapat membalasnya...pada kawan-kawan mama yang lain yang sudi mengucapkan salam takziah di facebook dan diblog ini amat-amat mama hargai sekali...semoga kawan-kawan akan sentiasa dibawah lindungan Allah sentiasa...

14 comments:

  1. salam takziah sis - al fatihah untuk arwah.semoga rohnya ditempatkan disisi orang-orang yang beriman-amin

    ReplyDelete
  2. Salam takziah kak... Alfatihah. .. semoga roh nya ditempatkan dengan orang yang beriman

    ReplyDelete
  3. husna pon taw dari kak lya..

    ReplyDelete
  4. Innalillah... Mama, takziah dari saya. maaf la lama dah tak menjenguk blog mama sbb bz betul ni/

    ReplyDelete
  5. salam takziah jugak kak :(

    rakan blogger akan sentiasa bersama

    ReplyDelete
  6. ucapan takziah untuk mama sekeluarga...Moga mama tabah dalam menghadapinya..Insyallah...Moga Arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman...

    ReplyDelete
  7. BW & follow blog ini #2876 Jemput singgah blog Aisyah.. hee http://mydreamhigh123.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. jangan sedih² ye mama...

    ReplyDelete
  9. Datang dari segmen kak Mia. Nice blog :)
    official blog --> http://fiqansz.blogspot.com
    Dan jemput join giveaway fiqa dengan hanya melengkapkan 3 syarat mudah ^^

    1). Infinite Last Romeo Giveaway

    GRAND PRIZE / TOP REFERRAL (1 winner):
    1x Infinite Last Romeo Official Album

    LUCKY DRAW (16 Winners):
    1x MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it)
    1x INFINITE Replica Jersey (all members available)
    2x INFINITE Special Limited Edition Button Badges
    1x Infinite Key Holder
    1x INFINITE Button Badge
    2x Notebook
    8x Topup RM5

    Giveaway end: 15 Jun 2014


    *Click on the link below to enter:
    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ


    2). Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz

    Hadiahnya:
    Peserta terawal x5 - Doodle
    Peserta Random x5 - Doodle

    Segmen Tamat pada 7hb Jun tepat pukul 1 AM.

    *Klik pada link dibawah untuk menyertai:
    SEGMEN SAYA NAK DOODLE 48 JAM BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  10. salam takziah buat mama.... mia kesibukan sedikit kebelakangan ini. maaf ya lambat wish..

    #terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    ReplyDelete
  11. Sama2 Mama ..Ada entri penghargaan jugak ke huhuhu TERHARU Lya ..
    Moga jalinan ukhuwah antara kita berkekalan hingga ke jannah ...

    ReplyDelete
  12. salam takziah Mama - alfatihah

    ReplyDelete
  13. Sy tau pun.dr.kak lya gak...

    ReplyDelete
  14. salam takziah buat mama sekeluarga.
    alfatihah

    ReplyDelete