22 June 2014

# besday blogger

Setiap Tahun Berkongsi Tarikh Lahir Yang Sama

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Google pun wish happy besday kat mama hari ni...tengok tu siap ada gambar kek lagi...cantik juga kek-kek tu...apa-apa pun thanks Mr.google...



Hari ini juga mama nak ucapan selamat hari lahir buat diri sendiri...terimakasih pada kawan-kawan yang memberikan ucapan hari lahir mama di facebook tadi..



Tak lupa juga mama nak ucapkan selamat hari lahir buat teman yang berkongsi tarikh yang sama setiap tahun...walaupun berbeza pada tahun lahir dan angka umurnya tapi kami tetap gembira berkongsi tarikh yang sama setiap tahun...

 SELAMAT HARI LAHIR BUAT BLOGGER CIK MAY
BLOGGER FIEDA
BLOGGER NORHIDAYAH

Semoga kalian semua dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan selalu bahagia disamping keluarga tersayang...aminnn

2 comments:

  1. Selamat hari lahir mama! May all your wishes comes true :) be happy always.

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir mama, moga diberi kesihatan sepanjang hayat & diberkati Allah selalu...(",)

    ReplyDelete