15 April 2014

# cerita anak-anak

Off Day Dan MC

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Hari ni semua anak-anak ada dirumah...seorang cuti dari bekerja kiranya off day dia la hari ini...seorang lagi dapat cuti sakit macam nak pitam katanya...seorang lagi menganggur lagi sementara menunggu panggilan sambung belajarnya...

oleh itu terasa ramai pulak hari ini seperti hari cuti hujung minggu pula semua ada di rumah hanya hubby mama jer tetap bekerja...pada yang kawan-kawan yang bekerja teruskanlah bekerja yer kerana kerja itu satu ibadah yang perlu dalam diri setiap insan bernama manusia....

p/s mama tetap bekerja hari ni no cuti yer...

7 comments:

  1. semua ada kat rumah la macam tu? hehehe :D

    ReplyDelete
  2. saya pun tengah beribadah ni mama...hehehe..

    ReplyDelete
  3. wah seronok rumah macam tu... kepada yang tak sihat tu, get well soon...

    ReplyDelete
  4. seronok kalo ramai2 ada at umah kan...meriah je rasa..yang tak sihat tu..suh ie makan ubat..hihi

    ReplyDelete