01 April 2014

# tahun baru 2014

March Berganti April

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan April dalam tahun 2014 ini...pantas sungguh masa berlalu tanpa kita sedari...pada bulan April ini mama ada 2 tarikh kelahiran yang perlu diingati iaitu tarikh kelahiran anak sulung dan anak bongsu mama..along yang pertama pada 25 April dan yang anak bongsu pula pada 30 April nanti..terpaksa la mamanya ini memikirkan hadiah apa yang perlu dicari untuk diberikan pada mereka nanti.... 

p/s tetap mengingati tarikh-tarikh penting.. 

8 comments:

  1. salam mama,family saya pun ada 2 orang yang sambut kelahiran dalam bulan yg sama,.,,

    ReplyDelete
  2. suami saya pun april birthday boy... ramai betul pulak yer yang sambut birthday bulan april ni... he he he...

    ReplyDelete
  3. seronoknya sambut birthday sama2 :)

    ReplyDelete
  4. tak pe..lama lagi..boleh ambik masa untuk fikir dulu.>:)

    ReplyDelete
  5. cepatnya masa berlalu yaa kak

    ReplyDelete
  6. hehe biasalah. mesti nak bagi hadiah spesel untuk anak mama :)

    ReplyDelete
  7. arwah adik bulan april.
    30 april nti
    alfatihah

    ReplyDelete