25 April 2014

# jahit sendiri

Cloak Untuk Disewa

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Dah lama jubah atau cloak Red Riding Hood anak mama ni tersimpan di dalam almari...pakai hanya sekali itu pun semasa annual dinner anak mama pada tahun lepas...daripada tergantung dalam almari rasanya eloklah mama sewakan pada sesiapa yang ingin menghadiri jamuan makan malam yang bertema fairy tales macam ni...


Beginilah bila kita hendak memakainya...topi atasnya tu masih boleh ditarik ke depan lagi...baju di bahagian dalamnya pula kenalah sediakan sendiri yer...malam annual dinner tahun lepas anak mama membawa tema Red Riding Hood muslimah sebab itulah ianya digayakan dengan tudung dan baju kurung...cloak ini labuh hingga ke bawah...

 jadi di sini mama ingin sangat  memberitahu kawan-kawan semua jika ada sesiapa yang berkenan dan teringin nak menyewa jubah/cloak Red Riding Hood ini untuk party atau annual dinner bertemakan fairy tales bolehlah menghubungi mama di whassap 017-6700049...tentang harga dan kos penghantarannya kita masih boleh berbincang...

1 comment:

  1. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    *cantiknya...

    ReplyDelete