06 February 2014

# info

Video Bergambar Dari FaceBook

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Dari semalam mama tengok kat fb semua frend kat facebook dok buat video mereka...dah macam ada fenomena pula dari semalam hingga ke hari ini semuanya dok mencuba membuat video masing-masing...seronok juga dapat tengok video teman-teman difacebook...mama pun tidak ketinggalan sibuk juga nak buat video tu...pada kawan-kawan yang belum mengetahuinya cubalah tekan sini untuk melihat video bergambar kawan-kawan dari facebook kita sendiri...

10 comments:

  1. video.... kalau dah takde keje sila la buat ;)

    ReplyDelete
  2. salam mama...patutlah semalam penuh kat wall video bergambar nie..

    ReplyDelete
  3. tue la semua dah buat, anum x buat lagi

    ReplyDelete
  4. fb ada option baru ke? ketinggalan la sy ni...hhee

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum
    sejak semalam duk tengok ramai sangat yang post mende alah ni kat FB
    tapi cheqna belum terjebak lagi hehehe

    ReplyDelete
  6. Ohh sekarang dah ada video kat fb, lama tak masuk fb, thanks for sharing..

    ReplyDelete
  7. skrg mmg cx pon melayankan video kwn3 cx dkt fb tu ..heheh tp cx mls nk buat. lalalala

    ReplyDelete
  8. trending baru di FB mama... ^_^

    ReplyDelete
  9. ye la..
    FB feed saya pun penuh dgn FB video mcm ni..
    betul la kot skrg tgh fenomenanya.. hihihihi

    ReplyDelete