20 February 2014

# cerita grandmama

Dapat Juga Akhirnya

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Ceritanya kat tv dah habis tapi masih nak cari novel ni tak membazir ke?..pada mama orang nak cakap apa mama tak kisah janji dapat novel yang disukai tu rasanya dah cukup puas hati...dulu lagi nak beli novel 'The Wedding Breaker' ni ! tapi bila masuk kedai buku semuanya dah habis stok...laris sungguh masa tu sebab ceritanya memang tengah hangat berhantu ditayangkan di tv3..

bila dah tak dapat mama hanya membiarkan saja ! sampaikan habis dah ceritanya ditayangkan ditv tapi masih tak berbeli pun buku tu..akhirnya terjumpa satu blog yang ada menjual buku ini dengan harga yang berpatutan...mama pun tak lepaskan peluang nak memiliki buku ini dan akhirnya berjaya juga mendapatkannya...

maka bertambahlah satu lagi koleksi novel-novel mama sekarang ni...pada kawan-kawan yang ingin melihat novel-novel lain yang ada dijual bolehlah ke blog SitiKektus...banyak lagi buku-buku novel terpakai yang nak dijual diletakkan di situ... 

11 comments:

  1. salam mama..bestnya...masa pergi popular bookstore ada diskaun 25% utk buku nie..

    ReplyDelete
  2. a'aa kan, bila sesuatu yg kita suka.. xkisah walaupun dh tayang habis kt tv..

    ReplyDelete
  3. Ika datang singgah

    ada kisah dlm novel yang dia org x keluarkan di tv. Better beli novel. lagi puas
    Jom sis join giveaway ika,
    Like, FOllow , Komen, dan menang
    1 lipbalm berbentuk cupcake yg comel
    http://notamanjaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wah macam best je tajuk tu...

    ReplyDelete
  5. salam mama..

    kwn sya pun tengah cari novel ni juga..hihi.

    ReplyDelete
  6. rasanya baca novel dia lagi puash hati kot mama :)

    ReplyDelete
  7. novel dia lagi best..hri tu da abes bca nvel sblum tgk citer ni..

    ReplyDelete
  8. tenkiuuu mama beli dengan saya.
    baca dari kulit ke kulit tau. hehee

    ReplyDelete
  9. Bagi suha, membaca novel lain rasanya berbanding menonton d tv..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum wahh best ke kak masz? sheila dah lama tak beli novel ~~~

    ReplyDelete