27 January 2014

# Muhamad Darwisy Zulkarnain

Teringat Awisy Belikan Baju

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Bila jalan2 ke Giant UMall semalam asyik la teringat kat cucu grandma Awisy...semalam Awisy balik ke kampung moyang nya di Muar...moyang Awisy sakit dan telah ditahan di Hospital Muar jadi Awisy,papa n mama telah pulang ke Muar untuk melawat moyang Awisy yang sedang sakit....

Tanpa Awisy mama tetap nak berjalan semalam...boring juga duduk kat rumah tanpa dengar gelak tawa Awisy semalam...jadi grandma/pa telah ke Giant UMall...bila dah jenjalan tu mesti teringat kat Awisy...masuk giant jer dah terpandang baju budak kecik yang dijual di sana lagilah teringat sangat kat Awisy...sedih rasanya walaupun berpisah sekejap tapi terasa juga kehilangannya..bila dah asyik teringat tu ! apa lagi terus tangan mencapai baju sehelai dua untuk Awisy... seronok rasanya dapat beli baju untuk Awisy...


p/s utk cucu semuanya boleh...

7 comments:

  1. hah cantik tshirt tu .. lili nk 1 jgk

    ReplyDelete
  2. seronok awisy bila balik nanti dapat banyak present dari grandma :)

    ReplyDelete
  3. mama sama macam mama Farah, rajin benar belikan cucu baju atau barang, yelah kan mama dah nama pun cucu, dah tentu2 nenek dengan atuk sayang...

    ReplyDelete
  4. kejap je tak jumpa awisy, nanti jumpa peluk puas2...hhee

    ReplyDelete
  5. patutnya designer baju baby kena buat jgk quote yang melibatkan grandma/pa kan? calm like grandpa, kind like grandma ke.

    ReplyDelete
  6. Salam mama, ..kalau sy pulak...nak membeli baju anak2 dara memag susah..citarasa memang tak sama tapi...keinginan membelikan tu ada, lainlah masa diorang kecik2 dulu ..ok je semua tak tau lg menilai pemberian orang kan...nampak gayanya kena tunggu cucu jugaklah ni. :)

    ReplyDelete