HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Sunday, January 19, 2014

Teman Blogger

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Buat teman blogger-blogger kenal tak dengan blogger ni...tentu ada yang masih ingat dan kenalkan... pastinya masih ingat dengan nama blog beliau iaitu http://ailylrozanna.com...kalau nak lihat fb beliau klik ini yer...sebenarnya lama juga mama dah tak dengar cerita dari blog beliau sebab blog beliau diprivatekan....nak masuk blog beliau pun dah tak boleh..

harap beliau dapat open balik blog beliau untuk tatapan teman-teman alam maya ni...sebenarnya dulu anak mama bekerja satu office dengan blogger ini tapi sekarang masing-masing dah ada kehidupan sendiri dan dah berhenti dari office lama tu...

10 comments:

  1. mcm korean girl yg belah kiri tu :)

    ReplyDelete
  2. Hmm.. Tak pernah tau pun ttg dia..

    ReplyDelete
  3. mcm pernah dengar tapi di mana yaa

    ReplyDelete
  4. byk blog yg private... kekadang teringin nak baca blog diorg... huhu

    ReplyDelete
  5. Tak kenal lah mama mas zull tp comel bangat dia tu

    ReplyDelete
  6. lately ramai yang buat gitu
    bukan ada sebab-sebab tersendiri
    yang diluar jangkauan pemikiran kita =)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum mama.. Dah makin cun nampaknya blog Mama ni.. Header baru ea? Cantik! ^_^
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Wah... bgusnya.. ukhuwah mga trus bkekalan..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak masz, satu office ke dulu?

    ReplyDelete