23 January 2014

# info

Semak Keputusan BRIM 3.0

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Semalam mama terbaca entri info yang bagus dari blogger Hasrulhassan tentang bagaimana kita ingin mengetahui keputusan permohonan Bantuan Rakyat 1 Malaysia atau BR1M 3.0...pada kawan-kawan yang dah mendaftar bolehlah menyemak keputusan permohonan BRIM ini pada bulan Februari nanti yer...jangan sekarang yer nanti permohonan itu tidak akan dilayan...

kawan-kawan boleh menggunakan talian telephone dengan mendail di talian 1-800-88-2716 dari jam 9 pagi hingga 5 petang...jika talian sibuk kita juga boleh menghantar email ke br1m3@treasury.gov.my atau br1m2@treasury.gov.my dan perlu dinyatakan nama dan no kad pengenalan di dalam email itu...jika kawan-kawan ingin tahu lebih lanjut klik jer ke blog www.hasrulhassan.com...

6 comments:

  1. siapa2 yang ada memohon tu dah bolehlah mula aktiviti semak menyemak yer... ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum... Terima kasih atas informasinya mama mas...

    ReplyDelete
  3. thanks ma. leh kasi tau ayah ni

    ReplyDelete
  4. banyak saluran utk check samada dpt brim atau tak ye. entri yg sgt2 membantu mereka yg berkenaan ni.

    ReplyDelete
  5. info menarik mama..tq share..

    ReplyDelete