HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Thursday, January 23, 2014

Semak Keputusan BRIM 3.0

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Semalam mama terbaca entri info yang bagus dari blogger Hasrulhassan tentang bagaimana kita ingin mengetahui keputusan permohonan Bantuan Rakyat 1 Malaysia atau BR1M 3.0...pada kawan-kawan yang dah mendaftar bolehlah menyemak keputusan permohonan BRIM ini pada bulan Februari nanti yer...jangan sekarang yer nanti permohonan itu tidak akan dilayan...

kawan-kawan boleh menggunakan talian telephone dengan mendail di talian 1-800-88-2716 dari jam 9 pagi hingga 5 petang...jika talian sibuk kita juga boleh menghantar email ke br1m3@treasury.gov.my atau br1m2@treasury.gov.my dan perlu dinyatakan nama dan no kad pengenalan di dalam email itu...jika kawan-kawan ingin tahu lebih lanjut klik jer ke blog www.hasrulhassan.com...

6 comments:

  1. siapa2 yang ada memohon tu dah bolehlah mula aktiviti semak menyemak yer... ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum... Terima kasih atas informasinya mama mas...

    ReplyDelete
  3. banyak saluran utk check samada dpt brim atau tak ye. entri yg sgt2 membantu mereka yg berkenaan ni.

    ReplyDelete