16 January 2014

# contest # giveaway

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

22 comments:

  1. Kalau segmen cari jodoh kita dah tak boleh join ni Mas hihi...
    Segmen cari kawan siapa pun boleh aje:)
    Good luck. mana tahu ada tuah kan..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak masz, semoga berjaya dan murah rezeki ya :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen kak and happy bw :)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegman mama mas :)

    ReplyDelete
  5. selamat berblogwalking akak. shad nak join jugak lah nanti.. hehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..Singgah dari GA yg sama.Jemput singgah ke blog :)


    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra

    ReplyDelete
  7. hai sally. selamat bersegmen ye mama. rajin mama ni.

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen mama
    lama x singgah sini..rindu kat mama mz..moga mama sihat walafiat

    ReplyDelete
  9. Members #2775 Salam Puan, Senikk dari segmen sama singgah sini.. jemput singgah pula Blog Senikk ('• ̮•)

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    gudluck

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama. Done follow already:)

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama.
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  14. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  15. done join jugak.. hehe...
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  16. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  17. Hai! Sorry lewat sally blogwalking..hihi..
    Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
    Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

    ReplyDelete