24 January 2014

# cerita grandmama

Rezeki Dari Allah Jua

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
  

Alhamdullilah ! rezeki hari ni... seperti biasa hari ni mama Aiman menghulurkan pada mama sampul angpow berisi duit...inilah dia duit hasil daripada mama menjadi pengasuh Aiman...setiap bulan duit tu mesti diletakkan di dalam sampul angpow...setiap bulan mendapat hasil dari titik peluh mama menjaga budak-budak kecik 2 orang ni...

kiranya ada jugalah gaji mama setiap bulan..walaupun sedikit tapi alhamdullilah dan hasilnya dapat juga menambah duit tabungan untuk pergi ke tanah suci nanti..inshaAllah kalau panjang umur,ada rezeki dan masa bolehlah ke sana nanti...

p/s alhamdullilah rezeki dari Allah...


8 comments:

  1. alhamdulillah rezki dtg dari pelbagai cara yg pnting halal

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah akak.. hari ni fifiy pun nak share dengan kawan2 blogger ttg artikel negeri di bawah bayu ni.. Tolong tinggalkan komen positive kerana komen anda tersangat berharga dan membantu untuk org saya.. hehe.. teringin nak ke sabah ke? tempat di sabah ni cantik or tak? hihi ---> http://www.virtualmalaysia.com/bm/zip-borneo/

    ReplyDelete
  3. assalammualaikum mama...yeayyy...mama dah dapat gaji....oo Aiman tu mama jaga rupanya...baru tau....

    ReplyDelete
  4. Farah pun setiap bulan akan beri pada my mom mama... Yelah penat lelah jaga Ash kan??? takkan nak free ajer...

    ReplyDelete
  5. mudah-mudahan..in shaa Allah

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki ... moga hajat nak ke sana tercapai Mas.
    Kena tekad dan terus buat rayuan ke tabung haji sampai dpt...

    ReplyDelete