HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Tuesday, January 21, 2014

Pratonton Channel Baru Di Astro

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Semalam anak mama telah mendapat tiket percuma dari opisnya untuk pratonton filem baru The Journey di Astro... majlis preview menonton rancangan baru ni diadakan di Aeon TGV Cinema Bukit Indah...channel China baru ini akan berada di Astro dan channel ini akan menayangkan filem-filem terbaru...seperti channel Astro First la semua ceritanya adalah dari pawagam dan kita hanya perlu menempah untuk melihat filem-filem terbaru...semua staff opis anak mama telah diberikan tiket percuma ini dan diharuskan pergi untuk pratonton filem itu...

nilah dia cenderhati kenangan dari pihak Astro semalam...

Mula-mula anak mama mengajak mama pergi sekali ke pratonton ini tapi kesian kat Awisy susah nanti dia nak tidur...Awisy pun dah tidur awal semalam...jadi keputusannya biarkanlah mereka saja yang pergi dan mama dirumah saja menjaga cucu yang sorang ni...
 

8 comments:

  1. wah ada channel baru yer mama... hurmm yelah kan kalau bawa awisy nanti kesian pula bila awisy nak tidur

    ReplyDelete
  2. grandma mithali la mama ni. Sanggup ketepikan perasaan tu demi awisy. Kalau awisy baca entry ni nnt mesti dia terharu.

    ReplyDelete
  3. Untung jugalah anak Mas dapat menonton free.
    Kalau Awisy ikut mungkin dia tidur di pawagam..

    ReplyDelete
  4. kt umah sy dh tak de astro :(

    #kalo ade pon jarang tengok.... kih3x

    Recent Post from MQ~Live : Romantiknya Monyet tu Naik Moto.

    ReplyDelete
  5. Bestnyer...
    tp tulah takdak rezeki Mama nak pegi kan..

    ReplyDelete