HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Sunday, January 12, 2014

Menarik Atau Tidak Header Baru Ini?

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



tahun baru dah menjelma oleh itu teringin juga di hati nak tukar header baru juga...bila dah menjadi inilah hasilnya...hasil idea anak mama klik sini dan sini blog anak mama tu...pertukaran nama mama kepada grandma adalah perubahan baru di header ini...isi cerita blog mama sekarang ni pun banyak berkisar tentang cucu yang seorang ni..tu yang terpanggil nak bertukar ke header yang baru...

perubahan baru di tahun baru 2014 ini.. walaupun perubahan terjadi di blog mama Maszull tuan punya blog masih tetap orang yang sama dan masih tetap di sini di alam maya...diharap kawan-kawan sudi melawat blog mama atau grandma blog yang baru ini yer... 

 teringin juga mama nak tahu pendapat kawan-kawan alam maya tentang header baru mama ini...cuba kawan-kawan memberikan sedikit pendapat tentang header baru ini...menarik atau tidak dan adakah masih boleh dikenali tak blog mama Maszull ini...?

p/s perubahan pasti berlaku...

17 comments:

  1. Cantik sangat!! :D Cuma ada sikit grammar mistake.. Tambah 's lepas grandma. Jadinya "grandma's blog". Gituu :) Hehehe.. Tu je nak bgtau. Yang lain semua dah meletops! :D

    ReplyDelete
  2. santikkk....kite pon teringin nak ada header ....

    ReplyDelete
  3. cantik! suka3..wah..da grandma suda..nenek skng maju dah ye..berblogging..haha!

    ReplyDelete
  4. hmmm...menarik juga, kreatif anak mama, dan grandma nampak muda la, he he

    ReplyDelete
  5. header yg cool! hehehhe. nina jugak xd idea nk tukar header. + xreti nak edit. header yg ada skg ni pun main tempek jea..huuu

    ReplyDelete
  6. grandma blog..
    mmg menarik ni mama,
    shark sokong header nie..

    ReplyDelete
  7. cantik! nampak simple
    taoi message jelas! =)

    ReplyDelete
  8. masa mula2 saya kenal blog mama kan, saya tak tahu yg mama ni dah jadi grandma... sbb nampak muda.. :-)

    so, ni memang sesuai

    ReplyDelete
  9. diberi nafas baru gitu yer kak,
    nice header :)

    ReplyDelete
  10. cantik sangat mama..suka tengok..lebih segar..

    ReplyDelete
  11. simple yet nice :) awisy pun ada dlm gmbr ^^

    ReplyDelete
  12. dgn tulisan tu, nampak lebig elegence :)

    ReplyDelete