HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Thursday, January 9, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



mama datang dari blog Mialiana tadi terpanggil nak join sekali segmen dari blogger Mak Dara ini...jom kawan-kawan kita join dan support segmen dari blogger Mak Dara ini yer...nak join klik sini...

Nak cerita tentang blog mama ni memang tak ada la yang specialnya hanya ada cerita-cerita kisah seharian mama menjalani kerenah cucu yang seorang,meluahkan perasaan hati seorang ibu,kekadang tu ada juga menjoinkan diri dalam segmen dari kawan-kawan alam maya ini tak lupa bagi petua dari orang lama-lama untuk semuanya..

Mula berblogging semenjak tahun 2010...keinginan bermula bila tengok anak-anak semuanya ada blog teringin juga nak ada blog sendiri...bila dah ada blog mulalah sedikit demi sedikit belajar cara nak berblogging akhirnya dari tak tahu macam mana nak join segmen hinggalah dah tahu semuanya...dari tak ramai follower kat blog dah ada ramai follower...dari tak kenal kawan-kawan alam maya ini akhirnya dah kenal walau pun ada yang tak pernah bersua di alam nyata...dari blogger tak tegar jadi blogger tegar hehehee tegar la sangatkan....

Pada kawan-kawan yang dah kenal blog mama alhamdullilah la ada juga yang mengenalinya...yang belum kenal salam perkenalan mama hulurkan dan sudi-sudikanlah follow blog mama yer...moga nanti boleh jadi teman alam maya yang sporting nanti..inilah dia Blog mama Maszull yang biasa-biasa saja...

27 comments:

  1. Moga berjaya meningkatkan trafik blog.

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen kak :) and happy bw.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  5. hai...singgah jap jenguk2 owner blog disini...sihat ke...hehee

    ReplyDelete
  6. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?

    ReplyDelete
  8. Yang mana blog anak2 mama? Mintak Link nak folo skit.

    ReplyDelete
  9. salam... mia singgah dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  10. AS salam mama. Dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  11. salam mama
    datang dari segmen Makdara...
    jom blogwalking naikkan trafik blog..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Mama

    moga berjaya dan teruskan berblog

    ReplyDelete
  13. datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete
  14. saya tak tau camane nak join, belum jadi blogger yang pandai, hu hu

    ReplyDelete
  15. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  16. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  17. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.
    selamat berblogwalking :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  18. wow! blog mama dah berubah wajah.. Maaplah lama tak singgah.. Salam tahun baru Masihi mama!

    ReplyDelete
  19. YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan..
    Singgah blog walking disini
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  21. # 2767 pengikut tegar blog awak ;)
    bella dari segment
    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  23. Hi,

    Saya membalas kunjungan awak

    ReplyDelete
  24. saya mak budak baru belajar...
    banyak lagi kena belajar...;-)

    ReplyDelete