27 December 2013

# cerita grandmama

Tambah Koleksi Fridge Magnet

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


dah semakin banyak koleksi frigemagnet kat peti ais ni...seronok pula tengok FM yang bermacam-macam bentuk kat peti ais ni....niat dihati nak tambah dan cari lagi FM yang baru...biarkan FM ni penuh kat peti ais tu...hubby pun dah mula bercakap ! peti ais mama ni dah penuh dengan FM je ! cara hubby cakap tu macam dah tak boleh nak tambah koleksi FM lagi je tapi mama tahu itu hanya gurauan hubby hendak mengusik mama.. 
 
Sebenarnya bila nampak ada orang menjual FM kat mana-mana mulalah hubby yang melebih-lebih pilihkan mana yang cantik untuk mama...rasanya memang mama nak tambah koleksi FM lagi ni sebab masih ada lagi ruangan kosong yang boleh diletakkan FM yang baru lagi...lepas ni kena la pujuk hubby suruh belikan FM yang baru...kenalah kenyit-kenyit mata dulu yer baru la dapat FM baru...cuti hujung minggu bolehlah ajak hubby cari tempat yang jual FM yang cantik-cantik...

9 comments:

  1. serupalah hobi kita
    tapi anak-anak saya kecik lagi
    diorang capai, pastu baling, pecah

    sabar ajelah. sekarang ni letak yang paling atas aje
    biar diorang tak boleh capai

    ReplyDelete
  2. banyak koleksi FM akak.. saya kalau dapat FM habis anak anak buat main diorang.. tinggal beberapa ketul je.. memang tak sempat jadi koleksi dah jadi history.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. wahhh.. ni kalau mother i tgk mau meroyan, dia mmg pengumpul tegar fridge magnet, hahaha~~

    ReplyDelete
  4. saya pun dah mula kumpulkan FM ni,dulu tak minat sangat,best jugak kan...

    ReplyDelete
  5. akak pun suka collect fm ni..tapi geram bila ada yang terlanggar dan pecah fm tu

    ReplyDelete