04 November 2013

# Legoland Hotel

Review Legoland Hotel

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..
 
Seronoknya tak lama lagi penggal cuti persekolahan untuk tahun ini akan bermula...pasti ibubapa sudah memikirkan untuk membawa anak-anak bercuti ke tempat-tempat yang menarik..salah satu tempat yang boleh dikira baik juga adalah ke Legoland Resort...

Pada bulan Disember Hotel Legoland akan dibuka dan bolehlah kawan-kawan mencuba menginap di hotel baru yang pihak Legoland Resort sediakan...semuanya ada tersedia di dalam satu kawasan yang menarik...ada park untuk anak-anak bersuka ria bermain permainan yang tersedia di dalamnya nak tahu cerita tekan sini, ada water park untuk bermandi manda sepuas-puasnya boleh klik sini...

                                                             Hotel Legoland



Memasuki ruangan penyambut tetamu hotel yang cantik dan menarik membuat hati kita teruja berada di sini...semua pengunjung yang datang pasti akan gembira terutama sekali bagi kanak-kanak pasti akan merasa teruja dengan brick-brick lego yang terdapat di semua tempat..... 


                                                    1-Kingdom Themed Suite

Inilah dia jenis-jenis bilik yang disediakan untuk para pengunjung yang datang..kita bolehlah memilih yang mana satu yang berkenan dan bolehlah mencuba merasai suasana di dalamnya...nak juga tahukan bagaimana suasana di dalam bilik hotel ni...kalau seronok boleh datang lagi nanti...


2-Pirate Themed Deluxe


3-Premium Adventure Themed


4-Pirate Themed


5-Adventure Themed


6-Kingdom Themed


Inilah Brick Family Restoren yang ada tersedia di hotel ini...bolehlah menjamu selera di sini bersama keluarga di dalam suasana yang berlainan sekali...

  Skyline Bar


kemudahan untuk kanak-kanak bermain ada juga tersedia di sini seperti gambar di bawah dan bolehlah alami sendiri...datanglah ke sini bersama keluarga tersayang yer kawan-kawan semua...

 Brick Family restoren 

Treasure Trail

playing Area

untuk tempahan dan ingin melihat cara-cara tempahan hotel legoland secara online boleh klik sini..semoga percutian kawan-kawan bersama anak-anak nanti akan memberikan satu pengalaman dan kegembiraan buat kawan-kawan sekeluarga nanti...

p/s jom kita bercuti ke sini...

11 comments:

  1. Menarik tmpt percutiannya..

    ReplyDelete
  2. Wah...menarik tpi pasti hrganya pun menarik...

    ReplyDelete
  3. bulan disember tak dapat nak berjalan2 mama, sebabnya dah time bom kebabom dah masa tu...

    ReplyDelete
  4. mcm hebat je..tp sure harga super duper hebat ni..hahhaha

    ReplyDelete
  5. belum sampai sana lg mama, ...tggu nanti ye. thanks for info yg menarik..dan tertarik nak menginap di bilik Pirate Themed Deluxe tu.. awesome !

    ReplyDelete
  6. wahhh teringin hendak pergi legoland..^^

    ReplyDelete
  7. Awal thun aritu sy pergi hotel ni xsiap lagi...

    Mcm menarik je tgok bilik2 dia la mama...nx yr leh la try gi lagi

    ReplyDelete
  8. PIRATE THEME TU XMAU LA... HEHEHE

    ReplyDelete
  9. wah, nampak best ni. tapi mesti mahal kan..

    ReplyDelete