04 September 2013

# cerita grandmama

Rumah Terbuka Hari Raya

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Pada hari Sabtu yang lepas ni mama sibuk menyiapkan persiapan untuk dua majlis sekali kebetulan masih dalam bulan raya lagikan...besday party buat cucu kesayangan kami Muhammad Darwisy Zulkarnain dan majlis rumah terbuka hari raya...okay la kita tinggalkan entri besday Awisy dulu yer ! kita tengok entri majlis rumah terbuka mama dulu...  


juadah-juadah yang mama sediakan pada hari rumah terbuka tu..ada rendang ayam,nasi impit,laksa penang,mee hoon goreng dan kuih-muih...


kekawan hubby mama yang sampai dulu disebelah paginya...nasib baik awal-awal pagi lagi semua juadah dah disiapkan semuanya...merekalah yang terawal sampai sebelum bertolak untuk menjalankan tugas...


kekawan hubby yang datang awal membawa anak-anak tanpa isteri mereka...


gambar saudara-mara,adik beradik yang datang memeriahkan suasana...


kawan-kawan sekolah anak mama pun hadir sama...


kekawan hubby yang hadir ke rumah...

juga family salah satu jiran tertangga yang baik...

p/s nantikan entri teman blogger datang beraya ...

11 comments:

  1. Assalamualaikum. bestnyaa open house! sheila tak berkesempatan lagi nak pergi open house kawan2. selalu busy dengan rumahtangga. happeningnya gambar2 ni :)

    ReplyDelete
  2. wah meriah nampaknye...belum terlewat rasenye nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin...:)

    ReplyDelete
  3. Tak habis lagi citer open house ya mama. Seronok dapat berkumpul dgn handai taulan.

    ReplyDelete
  4. saya tau siapa teman blogger yang datang beraya tu...

    ReplyDelete
  5. sungguh sedap juadah hidangannya.... terima kasih ya mama....

    ReplyDelete
  6. Seronok bila jumpa kawan 2 sedara-mara.Kan?

    ReplyDelete
  7. bestnya kaka, rugi saya takde sama..hehe :)

    ReplyDelete
  8. arghhhhhhhhhh kenapa terbuka entry ni..adoiii menetesss ailio dah ni huhu

    ReplyDelete
  9. sedap sungguh juadah dia..terliur huhu

    ReplyDelete