04 August 2013

# syawal

Kemas Jangan Tak Kemas Yer...

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Minggu terakhir kita berpuasa ! sedihkan dah nak meninggalkan bulan Ramadhan yang mulia ini..tak tahu lagi adakah kita akan bertemu lagi bulan Ramadhan yang mulia ini di tahun hadapan...jika dipanjangkan umur kita pasti bertemu lagi inshaAllah... 

minggu terakhir ini jugalah kita semua pasti sibuk mengemas rumah dan menyiapkan semua kelengkapan untuk hari raya nanti agar rumah dan diri kita akan kelihatan cantik bila ada tetamu berkunjung pada hari raya nanti...begitu juga mama agak sibuk kebelakangan ini hinggakan tak sempat nak menjenguk kekawan semua...inshaAllah jika berkesempatan mama akan ke rumah kekawan nanti yer...


p/s terasa penatnya hari ni...

24 comments:

  1. sambil pasang langsir sambil dgr lagu raya!

    ReplyDelete
  2. aah kan mama..minggu ni paling bz
    bz kemas umah

    ReplyDelete
  3. selamat berkemas and selamat hari raya mama =)

    ReplyDelete
  4. xde mood lagi nak mengemas.. huhu

    ReplyDelete
  5. samalah kita....berkemas untuk hari raya..^^

    ReplyDelete
  6. Salam Ramadhan Mama

    kemas mama kemas

    nanti kami nak datang...ha ha

    ReplyDelete
  7. sesekali berkemas sakan nak sambut raya kan mama......

    ReplyDelete
  8. Kami kms ckit2.psl braye kat kg kan..tp pepagi bute hubby da vacuum umh..hihi..

    ReplyDelete
  9. minggu ni juga ramai kaki shopping di mall..

    ReplyDelete
  10. Sekarang ni ramai tengah sibuk mengemas rumahkan mama.. Kemeriahan raya dah mula terasa.

    ReplyDelete
  11. ktepun atvt mengemas ---- harini masih terasa
    selamat hari raya Mama

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya mama, maaf zahir dan batin dari saya...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum kak masz, sheila pun dah start busy ni. heee lepas raya rasanya dapat jejak ke rumah sahabat semuaaa. hehehe. selamat hari raya in advance kak masz dan keluarga ya :)

    ReplyDelete
  14. Denny blogspot,,Please visit & support me back. THX & BW.

    ReplyDelete
  15. yeay...
    semakin dekat nk raya..
    blog pn kene cuci gak mama :)

    ReplyDelete
  16. memang meletihkan minggu2 terakhir macam ni..

    ReplyDelete
  17. adik-adik saya ni rajin mengemas sekarang ni, tak sabar nak beraya.. hahaha

    ReplyDelete
  18. ary keje sampai esok. Esok baru balik kampung and tolong ibu kemas rumah.. Huhuhu...

    ReplyDelete
  19. rajinnyer mak berkemas tuu.,ehHHee

    ReplyDelete
  20. Cik POP ajak join segmen :) Jom join :)

    http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2013/08/segmen-ucapan-hari-raya-blogger.html

    ReplyDelete
  21. kemas2 rumah nak sambut raya

    ReplyDelete
  22. Salam Aidilfitri dari Blog Uncle Zuan :)

    ReplyDelete
  23. memang busy kemas rumah bila raya da nak dekat ni..hee

    ReplyDelete