02 August 2013

# syawal

Bekas Kuih Yang Cantik Harga Pun Murah

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Minggu lepas mama pergilah ke Tesco Bukit Indah lalu la kat bahagian bahan-bahan buat kuih muih tu lalu terpandang la bekas kuih ini dengan harga yang amat murah sekali...nak jadi rezeki la katakan macam tak percaya pula harga yang dipamerkan kat situ...nasib baik mesin scan harga kat tepi tu je terus suruh anak mama scankan..sah memang betul itulah harga yang tertera...


bila tahu itulah harganya apa lagi terus angkat je satu kotak..dalam kotak tu pun ada 15 bekas kuih.. kira okay la tu dapat juga save budget...tak sangka pula dapat beli bekas kuih ni dengan harga yang paling murah sekali hanya 0.99 sen jer pukul rata harganya Rm 1 la satu bekas senang ceritakan... 


kalau tak nak isi kuih raya pun boleh letak rempah ratus ke,gula ke tepung ke biskut ke memang menarik la...kiranya apa-apa pun boleh diisi di dalam bekas ini sebab tutupnya pun kedap udara...

12 comments:

  1. uii..murhnyer..he3..cntek2..

    ReplyDelete
  2. simple & menarik kan kak.sy suka yg camni..simple...selamat hari raya kak...:)

    ReplyDelete
  3. jelessssssssssssssssssssss! klu saya mesti sawan sbb murah sgt..skrg ni hrga dia rm9 kak massss

    ReplyDelete
  4. salam mama,just lilitkan reben dekat bekas kuih nie dah nampak menarik...hehe

    ReplyDelete
  5. wawawa..murah btl tu mama.. sy ni xbeli pun lg bekas kuih.. smpi kata kt husband, nt klu org dtg beraya, hidang kuih kt pinggan je.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Letak biskut mmg cantik :).

    ReplyDelete