22 July 2013

# Ramadhan

Kad Raya Ke Dua Dari Teman Alam Maya

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Mama dapat kad raya lagi ! sukanya dapat kad raya dari teman blogger alam maya ini...kali ini kad yang mama dapat adalah dari blogger femes n kacak tu...kalau kekawan nak tahu siapa dia tekan sini...

Okay dah tahu siapa diakan ! pasti kekawan semua dah kenal dengan blogger femes n terkenal ni...beliau adalah Mr.Eqbal Zack...seronoknya mama dapat kad raya kedua dari  blogger n teman alam maya ini...

design kad raya ini sememang cantik dihiasi pula wajah beliau yang handsome didepannya...terimakasih Mr.Eqbal Zack kerana sudi memberikan mama kad raya ini...pada kekawan mama yang dah hantar email pada entri ini pasti akan berjaya juga mendapat kad raya dari beliau nanti..


p/s sekejap jer dah puasa ke 13...

12 comments:

  1. Wahhh bestnyer dapat kad raya :D

    ReplyDelete
  2. bestnyer kak..nak kad raya dri akk

    ReplyDelete
  3. hehe lama tak jenguk blog EZ

    ReplyDelete
  4. Yeay! Mama dapat kad raya lagi! ^^,

    ReplyDelete
  5. salam mama...send address mama kat sini ye
    sitirohaida81@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Salam mama,
    Hehe...alhamdulillah dah sampai.
    minggu pertama EZ ada pos 100 keping kat blogger. minggu ke dua ni akan di pos lagi 100 keping. Itu je termampu utk kita sama2 rapatkan silaturrahim sesama kita. :)

    selamat berpuasa buat mama sekeluarga juga.

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  7. wah.. menarik kad raya daripada EZ tu.. tahniah mama.. hehe. saya pulak tahun ni terlupa nak bikin kad raya..haha

    ReplyDelete
  8. Woou wou...kaccaknya kad raya..kalau sy dapat ni tentu Mr.K chemburu..haha

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan # 14..datang dari segmen"
    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

    ReplyDelete
  10. wahhhh. bestnye mama dpt kad raya. :)

    ReplyDelete
  11. bestnyer mama...tahniah..

    ReplyDelete
  12. Tahniah mama. Tahun lepas saya ada dpt. Tapi tahun ni tak sempat nak email kat EZ.

    ReplyDelete