01 July 2013

# cerita grandmama

Hilang Sudah Semangat Diri !!!

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Belek-belek kat kotak entri bulan ni memang paling sedikit la entri mama pada bulan ni...kenapa la jadi macam ni yer ! tak tahu la nak cakap kenapa sikit sangat entri bulan ni ek...?mungkin kerana kesibukan mama menjaga 2 budak kecik yang sedang membesar ni...bila badan dah letih mulalah penyakit m.... datang melanda dalam diri ini...


sedih tengok blog mama ni terbiar seketika tanpa entri-entri yang terbaru dari tuannya... kena kuatkan juga semangat ini !  bangun ! bangun ! mama cepat segarkan diri dan kembali berblogging lagi jangan mudah patah semangat ! inshaAllah akan diteruskan juga semangat berblogging dan akan terus dapat mengekalkan diri ini dalam dunia blogging...

16 comments:

  1. Assalamualaikum Mama

    moga terus maju

    ReplyDelete
  2. jumlah entry mama berkurnag ye.. Ros pulak penyaki M datang masa April.. hihihi

    ReplyDelete
  3. 61 tu banyak gak laa... mama.. kita lagi sikit... huhuhuhu.. :D

    ReplyDelete
  4. Kalau kakak dapat angka tu dah paling membanggakan. Kakak sehari nak buat satu pun payah...

    ReplyDelete
  5. takpe mama...kami teatap singgah blog mama jika ada masa utk BW...nanti ada doodle dari kathy kerana mama pengomen tetap blog kathy..

    ReplyDelete
  6. Mama kira okay la jugak ada jugak 61 post. Saya ni lagi la merudum idea nak update blog.

    ReplyDelete
  7. hahahaa..mmg penyakit M ni slalu singgah kan.kuatkan smgt mama..cayok2..!!

    ReplyDelete
  8. Bangun! Bangun! ;) tp masih byk lg berbanding saya ni mama.. anak sorang tp mmg Jeles tgk ummi dia layan benda lain ;)

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...kak maszull,

    mselim3 pun kekadang begitu jugak... pape kena kuatkan semangat dan visit kekawan... insaallah sesama kita meriahkan dunia blog...

    mselim3

    pls: kekadang mselim3 semangat pun memang turun naik....macam air pasang .if u free visit mselim3 k...

    ReplyDelete
  10. aah kan mama
    kadang2 kekangan masa buat yumida jarang update entri
    kdg2 letih buat yumida create entry
    sama la kita

    ReplyDelete
  11. salam kunjungan balas mama, tu dh kira bykla mama berbanding dgn saya ni... dh jarang dgt update entri baru untuk tiap bulan, tapi takpe saya sokong mama! chaiyok2

    ReplyDelete
  12. tgk followers mama pun skrg makin bertambah-tambah...

    ReplyDelete
  13. mama, ary dah lama ada penyakit ni, mama.. HohohoXD

    ReplyDelete
  14. remy lagi ler mama.... dah ler skrg...internet kat opis dah kena block.... lagi la susah nak on9.....hu3

    ReplyDelete
  15. makin berkurang ya.. nanti tambahkan lg :)

    ReplyDelete