01 July 2013

# cerita grandmama

Baby Fair Di Danga City Mall

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Pada hari sabtu yang lepas mama mengikut anak mama yang sulung ke expo bayi di Danga City Mall...memang seronok dapat melihat bermacam-macam barangan bayi dijual di sana...dari pakaian hinggalah ke aksesori untuk kanak-kanak...


patutlah kalau ada mak-mak yang ada anak kecik pasti boleh berhabis duit untuk membelikan baju dan peralatan bayi mereka ketika musim ada expo bayi macam ni....harganya pun jauh lebih murah dari shopping centre yang biasa...


jadi pasti ibubapa akan mengambil kesempatan untuk membelikan anak-anak mereka baju untuk hari raya yang bakal menjelang nanti...persediaan lebih awal perlu bagi ibubapa yang mempunyai anak-anak yang ramai...


inilah antara booth2 yang banyak disediakan....pilih jer la yang mana satu yang berkenan di hati...

 gerai menjual barangan mainan untuk bayi

 inilah gerai yang diminati oleh anak mama dan hubbynya...mereka berdua terpikat dengan pakaian baju Garfield ni...

 disebabkan dah berkenan pasti tak lepas dari tangan anak mama dok belek baju tu....

 inilah kedai yang biasa kami kunjungi bila teringin mencari baju atau kasut Awisy...



 akan datang expo baby akan diadakan lagi pada 27-29 September 2013...

terdapat juga pentas yang disediakan untuk aktiviti yang dijalankan di sini seperti cabutan bertuah,kepantasan memakaikan anak lampin menggunakan kain napkin jer dan macam-macam lagi la....



6 comments:

  1. memang best la kalau dapat gi baby fair ni. kitorang pun rasanya borong sakan untuk azzalea.hehehe

    ReplyDelete
  2. menarik tu mama...... remy pun semalam shopping barang baby........tapi takde ler sale...beli mana yg perlu jer dulu....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mama...bestnya...last kali Kancil ke sana tahun 2010...tu pun selepas habis maktab...masa tu juga belum bergelar blogger

    ReplyDelete
  4. Bestnya kalau ada ekspo camni..banyak pilihan kan Mama

    ReplyDelete
  5. kathy terlepas la mama..huhu..rugi..

    ReplyDelete
  6. suatu hari bila sy dah bekeluarga dan ada anak nanti mungkin akan pening kepala pasal hal hal baby :D

    ReplyDelete