21 July 2013

# Muhamad Darwisy Zulkarnain

Asyik Kerja Memanjat Jer...

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Semenjak dah nak pandai berjalan dan belajar berdiri ni Awisy ni asyik jer dok nak memanjat kerjanya...pantang ada tempat yang boleh dipijaknya pasti cepat-cepat die memanjatnya...


tengok la tu letakkan tab jauh sikit supaya Awisy tak boleh nak mengusiknya tapi sebaliknya sekejap jer die dah sampai ke atas sofa tu...


ni pun dia dah sampai atas sofa selepas beria-ia Awisy memanjatnya..pantang dibiarkan sekejap ada jer aksi yang pelik yang dilakukannya...semakin membesar semakin bijak la budak kecik ni...

11 comments:

  1. ehehe, comeynya.. x sabar nk jdi blogger jgak ka dik?...

    ReplyDelete
  2. ehehe, comeynya.. x sabar nk jdi blogger jgak ka dik?...

    ReplyDelete
  3. Tengok apa tu Awisy?. Selamat berpuasa.
    Dari segmen singgah sahur :).

    ReplyDelete
  4. dah besar dah dia, makin cute :)

    ReplyDelete
  5. Nice.. kecik2 dah belajar main laptop..

    P/S : Singgah melawat dari segmen Singgah Sahur Salam Ukhwah Ohblogger Malaysia

    www.myvitrd.com

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..

    biasalah kak, hari tu anak saya jatuh dari sofa sampai pengsan gara-gara memanjat jugak lah.. hihi.. kelam kabut bawak pergi hospital buat x ray, mujur takde apa yang teruk..

    ReplyDelete
  7. singgah sat...dari segmen singgah sahur... http://sendiri.net

    ReplyDelete
  8. Lohr, besar dah awisy lama tak tengok.. dah makin lincah nampaknya, memanjat pun dah laju ni.. Hehe..

    ReplyDelete
  9. amboi dia bg punggung jer kt kita heee...

    ReplyDelete
  10. amboi dia cuma bg punggung jer kt kita heee

    ReplyDelete