02 July 2013

# Cerita Aiman Nuqman

Aiman Nuqman Dah Pandai Meniarap

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Lihatlah budak kecik Aiman Nuqman ni dah mula pandai meniarap ...kalau tak dapat nak pusingkan badan pasti menjerit marah je die...bila dah pandai ni senang sikit dengan sendirinya dia pusingkan badannya itu...

 p/s dah mula pandai satu-satu....

11 comments:

  1. comeynya dia...skit hari lagi dah kuak lentang la tu mama..

    ReplyDelete
  2. ala la la...comelnya dia...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah Aiman...comelnya dia

    ReplyDelete
  4. hehehehe..step by step...

    ReplyDelete
  5. wah bestnya dah pandai meniarap.. baby amir kalo meniarap sibuk nak angkat punggung bkn angkat kepala.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Bila dah expert tak lama lagi akan mengesot ke depan ni Mas. Masa dia lagi ligat lagilah Mas busy dan Awisy lagi.. memang terkejar-kejarlah:)

    ReplyDelete
  7. comelnya... budak kecik memang comel walaupun dgn gaya apa pun...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum mama...alhamdulillah...comelnya dia

    ReplyDelete
  9. comel sgt2 aiman nuqman ni

    ReplyDelete