07 June 2013

# blog # teman blogger

Nak Buat Duit Assign Jobs Dan Mekacih Blogger IntanBerlian

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Terbaca entri dari blogger IntanBerlian tadi mengenai cara-cara nak tambah pendapatan melalui Assign Jobs..kononnya teringin juga nak tambahkan income dari sini ....mama cuba la mendaftar tapi masih tak boleh juga...berkali-kali daftar masih juga tak boleh bengang juga la rasanya...

sabar lagi tu nak cuba lagi dan cuba buat buat email yang baru kot-kot gunakan email yang baru boleh tapi bila dah daftar email baru masih juga keluar benda yang sama... x boleh juga nak masukkan apa yang perlu terus jadi hilang mood nak buat...

relax dan biarkan sekejap terfikir juga macam mana nak settelkan masalah ini jadi terus pi ke blog intan berlian tanyakan kat ruangan komen die kenapa mama nak daftar berkali-kali tapi masih tak boleh-boleh juga...IntanBerlian terus menghantar massage kat facebook bertanyakan masalah mama tu...akhirnya intanberlian ingin memolong mama mendatfarkannya...alhamdullilah berjaya juga akhirnya atas pertolongan IntanBerlian...


pada kekawan yang nak daftar pi klik jer kat DAFTAR ASSIGN JOBS...kalau nak tahu lebih lagi klik jer kat blog IntanBerlian kat sana intan ada memberikan banyak penerangannya tentang Assign Jobs ini...selamat mencuba kekawan...

16 comments:

  1. alhamdulillah.. dpt jugak...

    sama2 kak.. tolong menolong :)

    ReplyDelete
  2. sekarang jugak saya nak daftar :)

    ReplyDelete
  3. salam mama..sy pn join gk bnda ni 4 june aritu,mmg masyuk la join assignjob ni..hehehe,Pulak tu job yg dia bg sng2 je kn =)

    ReplyDelete
  4. ramai duk cakap kat fesbuk huhu..tp tak cuba lg kak mas :)

    ReplyDelete
  5. Oh..samalah kita mama. Saya dah daftar semalam tapi tak dpt pun activation email :(

    ReplyDelete
  6. salam sis tulah saya pun tengah confuse nak join job di rumah ke atau jom niaga..tapi minggu ni ramai pulak kawan update tentang assign job..rasa macam minat je nak join ..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum mama.. wah perkongsian yg baik ni :)

    ReplyDelete
  8. insya allah nak jugak mencuba. mana tau ada rezeki

    ReplyDelete
  9. semangat ye mama..td pun br baca kat blog kak intan berlian..hehe..

    ReplyDelete
  10. salam mama maszull..pcl baru daftar dan dah dah buat 2 job.. sukses dan nampak hasilnya.. semoga mama juga sukses.

    ps.. asyik main game ccsaga ke mama?..hihii

    ReplyDelete
  11. hehe... dah try.. best je.. sbb sng.. cuma kna rajin copy paste..

    ReplyDelete