01 June 2013

# cerita grandmama

Lapar Dah Ni...!!!!

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..
Berehat-rehat kat rumah sambil tengok ulangan master chef kat tv astro ni...perut dah mula berkeroncong sesangat ni nak makan kesian pulak hubby belum balik dari workshop...

tunggu sekejap lagi kalau masih tak balik juga terpaksalah telephone hubby nak bagitahu mama nak makan dulu... dah tak tertahan sangat perut ni rasanya macam nak pitam pula menahan kelaparan...kalau gastrik dah datang nanti lagi la teruk jadinya...


P/s dah boleh makan dapat green light....

9 comments:

  1. Tengah lapar juga ni mama ;) bagusnya mama mkn ingat suami :)

    ReplyDelete
  2. Assalam mama..slm berhari cuti/minggu, kalau sy kat luar ..sy suruh je isteri n anak2 makan dulu ...tak payah tunggu, ...makan sikit la nt sy balik join sekali lg...sekadar meneman.

    ReplyDelete
  3. bahaya tu mama tahan makan kalau ada gastrik :O

    ReplyDelete
  4. sian mama..lapar sangat...

    ReplyDelete
  5. uikkkk cepat2 makan ya mama..

    ReplyDelete
  6. selamat menjamu selera mama mz
    klo yumida lak..bantai je dulu
    pastu buat2 lupa bila hb tanye dh mkn ke blom..hikhik

    ReplyDelete
  7. harap skrg nih dah kenyang yer mama..:)

    ReplyDelete
  8. Selamat makan....kikiiki

    ReplyDelete
  9. mknlah kak mas..kang sakit husband kak mas jg yg ssh ati nnt..

    ReplyDelete