22 May 2013

# wordless wednesday # wordless wednesday kucing

Wordless Wednesday # 343...Hutang Wajib Di Bayar

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...




17 comments:

  1. ada masa nnt jom lah join segmen #1 saya, anda bpeluang menangi baucer membeli-belah RM 50 PERCUMA!

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

    ReplyDelete
  2. sama2 beringat antara kita :) nice sharing mama

    ReplyDelete
  3. Setuju sgt.. Saya selalu je terkena bila org xnk byr hutang... :(

    ReplyDelete
  4. betul . hihi ada kawan fiza cakap dia punya falsafah 'hutang wajib dituntut walaupun org tak nak bayar' hihihi.. tergelak fiza dgn falsafah dia tu..ekekekeke

    ReplyDelete
  5. Ya Allah Permudahkan lah aku mengingati & menbayar hutang2 ku ...

    ReplyDelete
  6. yea, benar...nanti akan dituntut

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mama, terima kasih dgn peringatan tersebut.

    ReplyDelete
  8. hutang mmg wajib dibayar

    ReplyDelete
  9. sbb tula Queen skrg ni cr pendapat sampingan mama... nk langsaikan hutg dgn segera.. ;)

    ReplyDelete