17 May 2013

# cerita grandmama

Nak Test Boleh Putih Ke?

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...




mama baru saja nak mencuba ubat gigi Colgate Optic White ni... benar ke tidak keberkesanannya itu tak tahu la lagi mama nak katakan tapi kita tengok jer nanti selepas seminggu seperti kata Fazura dalam iklan tu...

tengok kat iklan macam betul-betul putih jer gigi Fazura tu bila dia ketawa dan bercakap ...jadi itu yang tergerak hati nak cuba juga gunakannya tapi kalau tak putih juga tak tahu la nak cakap macam mana...kita tunggu hasilnya berjaya ke atau tidak nanti....

17 comments:

  1. sya dah cuba..ada putih sikit la kot.. hehehe ;p

    ReplyDelete
  2. salam mama...wah..dalam tempoh percubaan la nie...

    ReplyDelete
  3. mahal sikitkan.. akak cuba dulu yer.. kalau berkesan .. nak cuba jugak..

    ReplyDelete
  4. itu hari masa shopping kat giant ingat nak beli jugak...tapi macam tak yakin jer.hehehe

    ReplyDelete
  5. hihihi, kalo mmg betul2 berkesan, mama bgtau balik ye sbb sekarang sy pkai darlie..hehe

    ReplyDelete
  6. insha Allah, kena try dulu kan mama :)

    ReplyDelete
  7. hihihi.. kalau dah putih nanti roger2 laa ekk.. boleh lah nanti.. :D.. selamat memutihkan gigi ekk

    ReplyDelete
  8. Okay..
    AJ tunggu testimoni Mama.. =D

    ReplyDelete
  9. tengok boleh, percaya jangan hihihi :)

    ReplyDelete
  10. cuba jgn x cuba mama.. lps ni boleh jd model iklan gigi kalau berjaya.. ;)

    ReplyDelete
  11. Mas ni macam anak kakak pulak dah... terpikat kerana gigi Fazuralah ye:)

    ReplyDelete
  12. Ramai juga yg memperkatakannya...
    Nak juga cari nanti. Kat Watson ea?

    ReplyDelete
  13. tunggu testimoni dari mama dulu..hehehe..

    ReplyDelete
  14. colgate ada kuatr yg baru ye mama... boleh ler try nanti.....

    ReplyDelete
  15. saya pun nak try tapi belum berbeli lagi. hehe

    ReplyDelete