16 May 2013

# cerita kucing # kucingku

Ingatkan Apalah Bendanya...

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Semalam mama telah menerima sebuah bungkusan yang pada mulanya tak diketahui siapa yang menghantarnya...belek-belek sampul surat tu dan nak tahu juga siapa yang menghantarkannya kat mama... hanya terdapat nama company  jer yang ada disebelah atas sampul surat tu...


Rasa nak tahu juga apa isi di dalam sampul surat tu dan mama terus membukanya  akhirnya tahu jugalah apa isi di dalamnya... jom kita tengok yer...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

inilah dia sample makanan kucing dari Whiskas rupa-rupanya... ingatkan apalah yang ada di dalam sampul tu...mama pun dah lupa bila mama isi borang untuk sample makanan Whiskas ni tu yang jadi semacam jer bila dapat sampul surat besar tu...

p/s nak test bagi kat Kembang...

16 comments:

  1. hehe, la bestnya ma. Bertuah kucing ma tu hihi

    ReplyDelete
  2. wahhhhh... tentu kembang suka...

    ReplyDelete
  3. Ohhh..
    Sample whiskas rupanya.......
    Kenyanglah kucing Mama... =D

    ReplyDelete
  4. bestnyer..tiba2 dpt hadiah ;)

    ReplyDelete
  5. hadiah untuk kembang rupanya..hehehe..

    ReplyDelete
  6. cer try bg tgk..klo kucing hery dia xmkn tau..haha

    ReplyDelete
  7. hehehehe..ingatkan apalah tadi kan mama..apapun kenyangla kucing mama nanti..

    ReplyDelete
  8. specialnya utk kembang mama...

    ReplyDelete
  9. wah dapat makanan kuceng!

    ReplyDelete
  10. mama.. saya nak usulkan satu jenama yang bagi saya sempoi. mama try cari jenama VITA CAT. jenama ni sangat terbaik. harga mampu milik tetapi setanding dengan kualiti makanan premium. saya dah cuba sebulan dah. memang kucing saya makin gemuk. bulu bertambah lebat. boleh cari kat tesco, giant , mydin berdekatan. produk orang Islam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum boni...inshaAllah nanti mama akan cari jenama tu di pasaraya yg berdekatan.. mekacih boni atas info ini yer...:)

      Delete
  11. haha.. tengok2 makanan untuk Kembang :D suka la kucing mama tu :D

    ReplyDelete
  12. bestnya kucing mama dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  13. sedap kucing kucing kak mas makan nanti hehehe

    ReplyDelete
  14. meriah kembang dgn hidangan tu...mesti kembang suka.....

    ReplyDelete