24 February 2013

# contest # giveaway

"Misi Bloglist By Cik Zara"

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Jom kekawan kita join bloglist dari blogger Cik Zara ni...mama pun baru tahu tadi kerana mama telah di tag oleh blogger MiaLiana untuk menjoinkan diri...okay kekawan kita join segmen ini pada yang nak join tekan sini..
 mama pun nak tag 2 orang teman blogger iaitu
Ena dan Yumida

15 comments:

  1. Selamat bersegmen mama Maszull :D

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mama...
    Kali ni AJ datang dari PCL nye review... =D
    Selamat bersegmen ye... =D

    Minta tolong vote AJ boleh tak?

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-i-really-need-your-help.html

    ReplyDelete
  4. hye..
    dtg singgah + follow ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  5. salam..ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen mama....

    ReplyDelete
  7. salam.. deno datang dari segmen zara.. :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  9. alaa...mama...sy baru nak join arini...tapi da tamaat
    wpun tempoh yg di beri sehingga 15 Mac tapi cik zara da tamaat kan segmen ni...
    takde jeki la mama...sori ye...

    ReplyDelete
  10. Bw dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  11. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete