23 January 2013

# wordless wednesday # wordless wednesday kucing

Wordless Wednesday # 201....Jom Lunch

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...




23 comments:

  1. pukul 11 dah lunch ke mama? cepatnya... ;) baru semalam Queen makan McD...

    ReplyDelete
  2. Amboih mama....
    Lunch McD lagi... =D
    Tapi awalnya lunch??

    ReplyDelete
  3. awal mama mkn lunch.. huhu.. terliur sudah..:)

    ReplyDelete
  4. salam mama..sedap nie lunch ngan mekD

    ReplyDelete
  5. wuhuuuu makan prosperity ..selamat menjamu selere ye :D

    ReplyDelete
  6. baru nak cakap mkn sorg2 ke rupe2 nyer duaorg kan?

    ReplyDelete
  7. sedpnye..dh lama sy xmkn mcd

    ReplyDelete
  8. owh..aiskrim tu yang menggoda..

    ReplyDelete
  9. eh...mama sama la pulak menu kita hari ni... ^_^

    ReplyDelete
  10. saya dah boikot yg ni kak btw..happy lunch :)

    ReplyDelete
  11. lama dh x mkn kat mcD ni >_<

    ReplyDelete
  12. wow lazat nya mama punya luch...:)

    ReplyDelete
  13. prosperity burger ni muncol masa chinese new year je kan...

    ReplyDelete
  14. Ramainya org post pasal makanan hari ni. Menyelerakan. Ni mama makan sorang je ke? Heheh.

    ReplyDelete
  15. ramainya org post pasal makanan hari ni. Meneyelerakan. Nyum... Yang ni semua mama habiskan sorang ke? Heheh.

    ReplyDelete
  16. best nyer!!!! Mcd dan prosperity.....

    ReplyDelete
  17. Burger tahunan kegemaran aku ini..hahahaha

    ReplyDelete
  18. alahai dapnya ..aiskerim tu... ;D

    ReplyDelete
  19. lameeeee sgt dh tak mkn mcd. hehe. boikot boikot. :)

    ReplyDelete