17 January 2013

# jejalan

Window Shopping Di Plaza Angsana

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Jika ada masa kelapangan inilah kerja mama dan anak-anak suka berwindow shopping di pusat membeli belah...walaupun kekadang niatnya nak berwindow shopping saja tapi bila jenjalan tu nampak saja benda yang berkenan mulailah gatai tangan hendak membelinya walaupun hanya barangan kecil saja tapi itupun hanya barang-barang yang perlu saja...


tu dia mama Awisy ni pantang jer ada sales di kedai kasut terus jer meluru ke sana..peminat tegar kasut ni...


tu dia banyak kasut-kasut yang cantik dan murah tapi kami semua saja singgah untuk  melihat sahaja kasut2 tu..


kedai barang-barangan baby mesti kena singgah walaupun tak membeli barang-barangan bayi tu tapi tetap singgah juga...



jenjalan berwindow shopping sambil melihat-lihat keadaan kedai di sekitarannya...


pusing-pusing meronda bersama-sama anak2 dan cucu memang seronok...sementara anak mama yang sulung masih ada lagi di Jay Bee bawa dia dan Awisy ronda2 JB ni sebab cukup bulan nanti dia dan Awisy dah nak pulang ke Pahang semula...


p/s selepas ni ke pasaraya Tesco Extra Plentong pula...

11 comments:

  1. wahhhhhhhhhh window shopping sakan neh?? huhuhu tak penah ke kak?? kalau sue hampeh! jalan sikit penant huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. remy pun sama mama... terapi hujung minggu...tak tgk movie...jenjalan kat shopping mall....

    ReplyDelete
  3. sy pun sk sggah kedai baby.. sbb baju2 baby semuanya comel2.. hihii

    ReplyDelete
  4. wahh..berjalan sakan nampaknya ni..

    ReplyDelete
  5. lama x pergi Plaza Angsana...dulu masa buat event kat sana selalu turun... hurm...agak2nya bilalah dapat ke sana lagi...

    btw mama... window shopping memang best...sometimes boleh release stress...

    ReplyDelete
  6. lama sungguh tak pi angsana.. windows sopping mmg best..tapi skang tak larat.. jalan kejap dah mengah.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. hurmmmm dah lama tak tambah koleksi kasut hehe..

    ReplyDelete
  8. cat bangunan angsana dah lain dah kan mama..cantik..kalau gi angsana memang rambang mata

    ReplyDelete
  9. sape yg tak suke window shopping kan mama. hehehehe.

    ReplyDelete