13 January 2013

# gambar makanan

Rezeki Dapat Durian Crepe

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Orang dah lama merasa durian crepe ni mama baru nak merasainya...alhamdullilah dapat juga merasainya semalam...buah tangan dari kawan anak mama yang datang menziarah Awisy semalam...

 pada mama bila makan durian crepe ni semalam terasa macam makan durian yang original tu..entahlah pada mama kot sebabnya mama ni memang tak berapa suka dengan buah durian ni kalau nak makan pun hanya sekadar satu dua ulas saja yang lebih tu hubby la yang habiskan...


tu dia satu dah hilangkan...

p/s jom kita keluar jenjalan...

21 comments:

  1. ooo... sekarang dah ada yang kaler-kaler?

    ReplyDelete
  2. Saya xpernah rasa lg kak~ kesian kan?

    ReplyDelete
  3. waa ada warna biru, warna hjau... hmmmm

    ReplyDelete
  4. color lain2 tu ikut rasa ke kak..ada biru.menarik :)

    ReplyDelete
  5. Nk kata terlalu sedap Sgt tu tidaklah kan..tp bolehlah sesekali..

    ReplyDelete
  6. Cantik nye durian crepe, ade macam2 warna

    ReplyDelete
  7. sedapnya..teringin nk mkn cari xjmp...hehe

    ReplyDelete
  8. oh macamm 2 warna ade..sy xpernh try lg crepe durian ni^^

    ReplyDelete
  9. Untung la.murah rezeki.hihi

    ReplyDelete
  10. eh? colorful betul durian crepe ni....

    ReplyDelete
  11. dh colorful dh crepe skang.
    hehe.
    lpas ni buah apa lak jd mangsa

    ReplyDelete
  12. Berwarna-warni lagi, menggoda betul..

    ReplyDelete
  13. Cantik pula tgok berwarna warni. Ty smp ke hari ni belum pernah cuba makan atau buat durian crepe ni.

    ReplyDelete
  14. warna dh menarik mama tapi iman xley nk mkn n bau doyan skunk.dolu iman hantu durian sejak hari 2 iman xmkn dh

    ReplyDelete
  15. Wina belum pernah rasa tapi sekarang tengah musim durian makan yang segar je.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  16. Tu dia, kaler biru lagi.. Mieza memang suka durian.. Tapi bukan semua jenis durianlah.. Yang kekuningan pastu lemak2 tu yg best.. Durian crepe buat Mieza addicted tau.. Huhu~~

    ReplyDelete
  17. warna warni gitu..meriah...
    kasi sy kak :)

    ReplyDelete
  18. wah warna-warni version durian crepe nih... ^_^

    ReplyDelete
  19. tak jumpe la yg mannge punye crepe. teringin nye nak mkn. ;)

    ReplyDelete