21 January 2013

# Nuffnang

Nuffnang Kenapa Jadi Macam Ni

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Kenapa nak buka nuffnang mama ni ada masalahnya dah tu asyik jer 'NonGlitterati' jer... bila dah buka jer asyik tak boleh nak tengok semuanya.. statik blog mama pun tak boleh hanya keluar 'No Result Found' jer...


boring betul nak tengok pun dah tak boleh...kenapa boleh jadi macam tu Mr.Nuffnang tolonglah jangan buat macam ni kesianlah kat mama ni nak tengok semuanya pun tak boleh..di harap Mr.Nuffnang dapat membantu menyelesaikan masalah mama ini dan bagi tahu di mana silapnya...hai!! kekawan ada tak sesiapa yang mempunyai masalah yang sama macam mama ni kalau ada caranya tolong bagitahu mama yer...




18 comments:

  1. alamak..nape ye jadi gini..aritu kwn kena gak gini kak..pastu dia htr tiket kat nuffnang..jawapan nuffnang ada masalah teknikal..status glitterati pun dia dh dpt balik..

    ReplyDelete
  2. Saya pun selalu jadi macam tu. Tapi tak keluar yang NonGlitterati tu. Mama cuba hantar ticket pada nuffnang tanya apa masalahnya.

    ReplyDelete
  3. ..nuffnang dh pening kot mama..hehe..

    ReplyDelete
  4. saya pulak income tetiba jadi kosong..ish ish.. ada masalah kot..

    ReplyDelete
  5. Pernah kena!!!
    Hantau tiket kepada Nuffnang tanya kenapa..tapi jangan marah dia lak...hahahahha

    ReplyDelete
  6. Ros tak pernah jadi lagi mama. kenapalah agaknya ni.. huhu

    ReplyDelete
  7. Peliknya.. Dulu, Liza jad non Gliterati sebab gatai tgn p daftar google ads. tp slps sbln xpaparkan google ad, dia kembali kpd gliterati

    ReplyDelete
  8. Tgh bermasalah agaknya sistem diorang. Apa kata akak hantar tiket tanya

    ReplyDelete
  9. salam mama mazzull
    Adoi begitu pula ceritanya kt sini.try e-mail nuff. Ta punya pon penah jadi bgitu tapi hanya status yg betukar.
    Cubalah e mail depa.

    ReplyDelete
  10. errmm...line problem kot..

    ReplyDelete
  11. erk...kenapalah agaknya tuh yer...huhu

    ReplyDelete
  12. yg statik blog tu, sy pun ada jd g2 gak kak tp sy refresh byk kali br ok :-)

    ReplyDelete
  13. Nuffnang memang selalu macam ni mama...
    SO far AJ tak penah jadi lagi...
    Tapi penah hilang earning.....

    ReplyDelete
  14. kenapa jd cmtu mama?siannyA

    ReplyDelete
  15. la.... kena tanya nuffnang tu mama.....

    ReplyDelete
  16. kne hntr tiket dan tny nuffnang sdiri. :)

    ReplyDelete