14 January 2013

# filem n drama

Merlin Episod Akhir Season 5

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Jom kekawan kita saksikan episod akhir season 5 Merlin malam ni...apakah yang akan terjadi pada Arthur, Merlin dan Morgana untuk kisah seterusnya jomlah kita saksikan di TV3...mungkinkah ada season yang seterusnya nanti? kita tunggukan jer...


akhirnya Morgana menemui ajal di tangan Merlin dan King Arthur mati juga akhirnya...kematian King Arthur begitu menyedihkan hati Merlin...sedih juga lihat pengakhirannya dan takhta kerajaan Camelot diambil alih oleh Queen Gwen dan bermulalah era pemerintahan queen di Camelot..




p/s emrys di zaman moden...


11 comments:

  1. Mama pun peminat setia Merlin ya, Wie pun minat juga tengok Merlin.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum mama.. Mieza pun tengok gak ending dia tadi.. Sedikit frust Arthur mati.. Huhu..

    ReplyDelete
  3. sy tak pernah mengikuti episod Merlin ni..tapi apa yang mengejutkan, mak mertua sy tak pernah ketinggalan setiap episod..hehehe..

    ReplyDelete
  4. wah...peminat tegar mama ni... ^_^

    ReplyDelete
  5. macam tak best jer ending dia..tp part morgana mati di tangan merlin mmg puas ati!

    ReplyDelete
  6. Uwaaaaa...terlepas lah mama nak tgk mlm tadi.

    ReplyDelete
  7. ramai yg kuciwa tengok merlin semalam..

    ReplyDelete
  8. Rasanya takde dah merlin lagi kot, dari awal lagi diorang cakap nak buat untuk 5 musim je. Ade yang kata pihak penerbit nak sambung tapi pelakon utama ada yang tak nak, jadi terpaksa ditamatkan.
    Kalau ikut pada BBC, bunyi macam nak sambung dalam bentuk filem trilogi, tapi kalau ikut statement pelakon utama dia, diorang macam dah taknak. Apa taknya, untuk siapkan satu-satu musim pelakon dok spent 8 bulan kat set. Mau tak muak. Diorang ni dah sain kontrak untuk 5 tahun, jadi kenalah habiskan. Jadi kalau diorang buat Merlin kisah zaman sekarang pon, rasanya muka bradley james, catie mcgrath ngan angel coulby mungkin dah takde dah.

    ReplyDelete
  9. dah nak habis ye..... tak sempat nak follow cerita nie mama....

    ReplyDelete
  10. tp cerita ni xmgkin hero mati kan..mst arthur bgkit balik atau dhidupkn..cerita tu kan penuh dgn kuasa magik ^_^ xbest kalo gwen yg mmrintah huhuhu..

    ReplyDelete
  11. bile la nak layan cite ni. hee. tak kesampaian lagi.

    ReplyDelete