JIRAN TETANGGA

Wednesday, January 30, 2013

Letak Gambar Instagram Di Blog

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Dalam mama BW tadi terbacalah mama di blog HasrulHassan bagaimana nak letakkan foto instagram dalam blog...teringin nak buat juga oleh itu cuba-cubalah godek dan ikut cara-cara macam mana nak buat...

betul ke apa yang Mr.Hasrulhassan katakan bahawa gunakan instagram ini boleh menarik minat orang lain membaca blog???tak tahulah berkesan ke tak tapi kalau berjaya baguslah dan terimakasih la banyak-banyak kat Mr.HH kita tu...

jom kita lihat bagaimana nak menambahkan instagram dalam blog kita ini...pada kekawan yang ingin mencuba boleh la ke Tool Webstagram For Blog..semua caranya ada di situ dan jika masih tidak faham klik jer video yang terdapat di situ yer...okay la kekawan pada yang ingin mencuba tu selamat mencuba yer..



19 comments:

  1. Best ke mama , instagram ?? hehe.. azwa takde lagi.. :)

    ReplyDelete
  2. eh, bagus ni. nak cubalah , mama.

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhhhh... mama dah ada instagram eh.. ary dah uninstall instagram..
    xkuasa.. HahahaXD

    ReplyDelete
  4. Hari tu fie ada buat jugak mama tapi fie rasa macam banyak sangat benda di sidebar, tu yang fie delete. Hehe

    ReplyDelete
  5. Hari tu fie ada buat jugak mama tapi fie rasa banyak sangat benda di sidebar nie fie pun delete. Hehe

    ReplyDelete
  6. Nak cuba jg lah..thanks sharing ye mas.,nak follow instagram mas jg lah..:)

    ReplyDelete
  7. Instagram.. ada kemudahan tp xpernah cuba guna hehe :)

    ReplyDelete
  8. salam mama.. mekaseh mama sbb share

    ReplyDelete
  9. terima kasih mama ;)
    bolehla mencuba nanti ;)

    ReplyDelete
  10. mama..ajarinnn..malam kang dya follow mama iyer..ig name :mshazadoes

    ReplyDelete
  11. bagus mama...all the best!!! mesti lagi ohsem lepas nie......

    ReplyDelete
  12. mama folo la insta kite jugakkkkk. hehe.

    ReplyDelete

DUIT TABUNG