13 January 2013

# blog # family

Hobi Menarik Anak Mama

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Di sini mama ingin minta pendapat kekawan tentang gambar-gambar yang anak mama ambil ini...inilah hobi beliau bila ada masa lapang mengambil gambar-gambar menarik dimana-mana jua kami pergi...mama akan tetap sokong hobi anak mama ni lebih baik daripada dia melakukan perkara-perkara yang tak berfaedah di luar sana...

anak mama ini baru saja mendapat ilmu dari teman beliau yang sama-sama meminati hobi ini...belajar teknik dan cara yang menarik untuk mengambil gambar menggunakan kamera beliau..pada kekawan mama yang sudi jomlah singgah ke blog beliau yer..http://syazzysweetstudio.blogspot.com/














\

26 comments:

  1. Cantiknya hasil tangkapan... :)

    Teruja

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam myra...mekacih yer...:)

      Delete
  2. cantik.

    suka gambar yang cincin tu. nampak berseni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam...oh yer ke mekacih...:)

      Delete
  3. cantik gambar anak akak ambil tu, dgn teknik dept of field, berapa umo anak akk... smg dia sukses dgn minatnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam shiela...mekacih yer..umo anak kakak 17 th...:)

      Delete
  4. jap lg pcl terjah, bagus minat dorang nih....gd night mama.

    ReplyDelete
  5. cantek2 la gmbr di atas... :)

    ReplyDelete
  6. boleh tahan jugak hasilnya tu..

    ReplyDelete
  7. salam mama...anak mama memang ada talent...kalau digilap dan diberi galakan yang berterusan...In Shaa Allah...boleh jadi sumber rezeki yang utama nih... Apa yang dia perlu adalah more exposure...

    Might be, dia juga perlu untuk pergi ke workshop2 photograph... try berjinak2 dengan professional photographer seperti Din Arshad... I'm sure something could be learn from this professionals' ... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam farah...mekacih yer...inshaAllah mmg nak suruh dia pergi tapi nak tunggu dia abiskan SPM dulu takut menganggu nanti...:)

      okay mekacih advise farah...

      Delete
  8. Subhanallah, gmbar yg biasa kita tengok tetibe jd lebih cntik bila ditangkap dgn teknik yg betul

    ReplyDelete
  9. Pandai snap gambar.. Boleh jadi fotografer ni.. =)

    ReplyDelete
  10. cantik! suke3...anak mama pakai kamera ape yer?sy pakai kamera nikon d3100 tp xde blaja pn kt mane2..huhu..so gmbr xsecantik ni...=) sy dh follow ank mama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam hamizah...anak mama gunakan kamera sony NEX-3 jer...:)

      cuba guna mode A atau S atau yg baik lg M boleh klik kat google...;)

      Delete
  11. wah cantik gak gambar yang diambil..akak ni bukan pandai sangat ambik gambar..janji jadi udahlah

    ReplyDelete
  12. cantik2 suka tgk gambar yg ada unsur seni tersendiri :)

    ReplyDelete
  13. wahh cantik-cantik gambarnya

    ReplyDelete
  14. cantik !..leh amik OP ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam zaniff...mekacih yer...:)

      Delete
  15. hobi yang menarik kan Mama..

    ReplyDelete
  16. muda lagi tapi sgt berbakat. cantik gmbrnye. ;)

    ReplyDelete