14 January 2013

# contest # giveaway

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Hari ni nak join segmen ni pula...baru tadi BW blog RemyHazza dan terpandang segmen dari blogger Hanif Idrus ni jadi apa lagi terus menjoinkan diri...

jom kekawan kita join segmen ini yang bermula pada 9 Januari - 9 Februari pada kekawan yang ingin turut serta pergi terus jer ke blog Hanif Idrus ini yer...mama nak tag semua kekawan untuk join sekali segmen ini yer..

30 comments:

  1. ok mama...salam Isnin, slmt bersegmen.

    ReplyDelete
  2. gudluck mama...nnti da msa nk join jga..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Mama

    moga berjaya

    ReplyDelete
  4. good luck akak..saya pun nk join..

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen mama....

    ReplyDelete
  6. Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

    ReplyDelete
  7. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    Hanif blog bloglist
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    ReplyDelete
  8. Gud luck.! BW kt cni.. dari segmen yang sama =)

    ReplyDelete
  9. jenguk mama dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. sheila dtg dr segmen yg sama. good luck ye.

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  12. selamat join giveaway, sambil follow dan BW

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  13. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    ReplyDelete
  14. salam .. syasya disini dari segmen yg sama .. :)
    jom komen syasya pulak okeh

    http://music-syasya95.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ~GOOD LUCK ~

    ReplyDelete
  15. Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  16. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  17. salam..yong dtg jauh berbaseka ni
    yong dri umah hanif ke mari
    follow sini

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  18. datang menjenguk... dari segmen sama

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  20. datang sini dr segmen yang sama

    selamat bersegmen

    jom komen blog sy juga

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

    ReplyDelete
  21. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  22. Good luck!
    Saya datang dari segmen sama.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yg sama
    Follow

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen yang sama..baru sempat BW..
    follow sini #2423
    dari sini
    http://www.permatabiru.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  25. Jalan-jalan Melihat senarai komen..
    Kan segmen dah nak habis..hehehehe

    ReplyDelete
  26. hi. korn dtg ni dr segmen abh hanif. dah lama join bru dpt blogwalking.. =)

    ReplyDelete
  27. salam ziarah kat blog ni dari segmen yang sama...sorry dah lewat baru dapat ziarah kawan-kawan..

    ReplyDelete
  28. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    ReplyDelete