JIRAN TETANGGA

Wednesday, July 25, 2012

Berbuka Hari Ke Empat

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum..
Semalam mama tak la memasak di rumah hanya berbuka di luar atas permintaan anak-anak yang teringin nak makan pizza jadi tiadalah gambar masakan mama semalam hanya yang ada gambar pizza saja la yer...

itu pun nak makan pizza yang ada extra cheese jadi hubby orderkanlah yang ada extra cheesenya ! pesan 2 pizza yang regular sepatutnya biarlah satu yang biasa tapi dua-dua dia pesan yang ada extra cheesenya...haaa apa jadi hanya pizza nyer jer yang di makan cheese yang di tepi tu ditinggalkan atas alasan dah terasa muak...

sebelum tu mama dah beritahu janganlah di pesan kedua-dua pizza tu ada lebihan chesse tapi masing-masing nak juga...nak merasa katanya yang ada extra chessenya ! atlastnya terasa juga kemuakannyakan...nasib baik tak termuntah kat situ juga kalau tak buat malu je...

satu set boleh lagi habiskan...

set kedua habis tapi cheesenya yang kat tepi tu dah tak boleh masuk lagi semuanya dah terasa muak sesangat...

roti garlic ni awal2 dah habis dulu...



p/s hari ni hubby plak request nak berbuka di Tesco Plentong...

10 comments:

  1. slamat berbuka...emmm pizza.

    ReplyDelete
  2. adoi terliuqnya.. seb baek tayang dah dekat nak berbuka.. kalau tayang pagi tadi duk telan air liur secawan da

    ReplyDelete
  3. ape pesen la mkn mcm tu...
    kan dh membazir...huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Sedapnya pizza.. MM ari ni masak nasik jer.. Hubby wat balik ayam golek & kuih muih.. Hehe.. =)

    ReplyDelete
  5. emm....remy memang hantu cheese......
    kalau pi pizza hut... mesti depa sorok parmesan cheese dlm botol tu...... he3
    mkn soup pun remy tabur cheese sampai pekat !!!

    ReplyDelete
  6. lahai dah lama saya tak makan piza. sedapnya.

    ReplyDelete
  7. x brp minat sgt pizza hut. lbh suka domino's pizza dan papa john's pizza. lbh sedap dan x cepat muak. hehehe

    ReplyDelete
  8. alahai...sedapnya pizza..terliura dah ni!! kalau saya kan..mesti habis yg part cheese tu dulu ^_^

    ReplyDelete
  9. huhu. tu lahhh. tamak sgt. kan dh tak habis sheese tu. ;)

    ReplyDelete

DUIT TABUNG