10 November 2011

# spontan khamis

Spontan Khamis Keselamatan...

 SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum semua....
Bersediakah kekawan melakukan perkara sebegini...Cuba kekawan semua beri pendapat  sama ada baik atau tidak digunakan cara begini pada semua orang bagi mengelakkan kecurian telepon bimbit....


p/s  bagi pendapat kekawan semua yer.....

16 comments:

  1. wkakakakaaaa duhhh..

    pagi2 dah baca entry best!

    ReplyDelete
  2. nak letak mangga tu kat hbeg jugak la..kikiki...

    nnt mama search emel ni kat fb ye.. mayzura@ymail.com

    ReplyDelete
  3. nak letak mangga tu kat hbeg jugak la..kikiki...

    nnt mama search emel ni kat fb ye.. mayzura@ymail.com

    ReplyDelete
  4. nak letak mangga tu kat hbeg jugak la..kikiki...

    nnt mama search emel ni kat fb ye.. mayzura@ymail.com

    ReplyDelete
  5. memang selamat... susah peragut nak ragut ni!

    tapi kalau jawap phone kena pakai earphone lah

    ReplyDelete
  6. hahahaha berat pinggang sebelah ni kak mas..adeh..

    ReplyDelete
  7. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

    ReplyDelete
  8. tudiaaaaa! ni klu ada yg curi jugak xtaula nk kata apa lagi. ciri2 keselamatan yg sgt mantap! hihi

    ReplyDelete
  9. wahaa, ini lawak gila. :)

    ReplyDelete
  10. Mama kne tag kat sini:

    http://lassierose.blogspot.com/2011/11/korangaku-kene-tag-ler.html

    ReplyDelete
  11. hahahhaa
    mimi x dpt bygkan mama, mase owg kol, sempat ke idok nak mnjawabnye
    nak buka mangga lagi 1 hal
    kekekeke

    ReplyDelete
  12. kalau camni bunyi talipon jer.... kelam kabut cari kunci... skali kunci tertinggal plak... hehhee...

    ReplyDelete
  13. haa..tak dapat bayangkan kalau kunci mangga ni tertinggal...lepas tu masa tu pulak nk buat emercency call...heee~

    ReplyDelete
  14. wakakaka.. kelakar juga... besar plak mangga nya... ehehe
    macam mana lah nak sambut telefon cepat2 tu ya,... entah sempat ke tak tuy.. hihihi..
    selamat malam mama...

    ReplyDelete