12 November 2011

# kawin n hantaran

Sibuk Menghantar Kad Jemputan...

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum semua...
Hari yang begitu meletihkan bagi mama kerana kami sekeluarga sibuk ke hulu hilir untuk menghantar kad2 jemputan kawen buat sedara2 yang berada di kawasan Johor Bahru ni...persinggahan pertama di Taman U kemudian ke Tampoi,ke Bandar baru Uda,ke Perling last sekali di Kampung Melayu Majidee terus balik dan singgah di rumah mak yang berada di Majidee...itu nasiblah singgah satu tempat letakkan banyak kad minta suruh die orang edarkan kat sedara2 yang lain....kalau ikutkn nak pergi ke sebuah2 rumah memang sampai malam pun masih x habis2 lagi...itu baru hantar kad dah penatkan bagai nak rak belum lagi masa majlis kendurinya nanti lagilah penat agaknya...ada lagi yang masih belum di hantar lagi dan esok akan ke Pontian dan Benut plak.... 


Proses melipat dan menulis kad jemputan

P/S letih dan kepenatan mama nak berehat dulu yer...

22 comments:

  1. wahhh...rajinnya mama:)hehe

    dulu time praktikal ada stay kat taman U...hehe

    ReplyDelete
  2. cantik kad jemputan tuh.

    ReplyDelete
  3. w'salam..msti penat kn... xpe, sekejap je pn :D

    ReplyDelete
  4. Mcm best jer aktiviti ni..

    ReplyDelete
  5. wahh eksaitednya mama nih prepare kad kahwin. blehla mintak tlg mama nnti kan? hihi gurau je ^___^

    ReplyDelete
  6. huwaaaaa
    ari dh semakin dekat ye
    heeee
    sibuk la mama
    mang penat kalo edar kad raya ni
    heeee

    ReplyDelete
  7. ehh salah..
    kad kawin
    hehehehehe
    sori mama!

    ReplyDelete
  8. wah! busy betul akak...
    tak sabar pulak nak tunggu anak saya besar, mesti saya pun busy camni bila diaorang nak kawin nanti..

    ReplyDelete
  9. @Iffah Afeefah

    betul tu iffah penat betul tapi seronok...:)

    ReplyDelete
  10. @yayath

    yer la terpaksa juga buat...oh yer ker...:)

    ReplyDelete
  11. @Niena Pengembara Ilahi

    penat tapi berbaloi2kn anak nak kawen la katakn...:)

    ReplyDelete
  12. @Tea

    mmg best jom la join mama...heheheh...:)

    ReplyDelete
  13. @::Cik Pija::

    hehehehe...boleh apa salahnya...:)

    ReplyDelete
  14. @aimie amalina

    hehehehe...mimi ni wat mama gelak jer...:)

    ReplyDelete
  15. @mas saari

    mmg bizi mas ....bila anak nak kawen baru dapat rasa kemeriahannya...:)

    ReplyDelete
  16. mesti banyak kerja nak dibuat kan mama...lagi2 bila da makin dekat tarikhnya tu :)

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum mama,

    untuk kancil ada ke mama...:)

    ReplyDelete
  18. @Ezad Skytech

    betul tu ezad makin dekat makin sibuk ...:)

    ReplyDelete
  19. @Kancil 8349

    ada kancil tapi kalau nak kad bagi mama alamatnya yer...:)

    ReplyDelete